ΙΩΝΙΚΟΣ

Μάχη Προμηθέα - Περιστερίου για τον Μαυροκεφαλίδη

BASKET LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προμηθέας και Περιστέρι θέλουν τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για να δυναμώσουν τα ρόστερ τους, προς το παρόν όμως ο 35χρονος ψηλός δεν έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Ιωνικό Νικαίας.

Μόνο τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Τσάπα μετά το τέλος της αναμέτρησης Ιωνικός - Πανιώνιος , μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νίκαιας αναφέρθηκε στο "ανοιχτό συμβόλαιο" του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, τον οποίο αποθέωσε για τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν.

Στα 35 του χρόνια, ο Έλληνας ψηλός διανύει την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του καθώς μετά από 12 αγώνες έχει 19.7 πόντους από 51% στο δίποντο, 47.1% στο τρίποντο και 84% στις βολές, μαζί με 6.8 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ και 22.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 32:15 συμμετοχής στους αγώνες της EKO Basket League.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι ο Προμηθέας θέλει να τον πείσει να αφήσει την Αθήνα, να μετακομίσει στην Πάτρα και να καλύψει το κενό που άφησε με την αποχώρησή του για την Τενερίφη ο Γιώργος Μπόγρης. Μέχρι στιγμής οι Αχαιοί δεν τα έχουν καταφέρει και εσχάτως μπήκε στη διεκδίκησή του και το Περιστέρι που θέλει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο για να διεκδικήσει μια ακόμη καλύτερη πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μαυροκεφαλίδης, πάντως, δεν δείχνει να βιάζεται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Περνάει καλά στον Ιωνικό, παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, είναι η αρχή και το τέλος της ομάδας της Νίκαιας, γράφει τρομερές επιδόσεις και αν τελικά αποχωρήσει, θα το κάνει για την κατάσταση που εκείνος κρίνει ότι ταιριάζει καλύτερα στο στυλ παιχνιδιού και την ιδιοσυγκρασία του.

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ