ΙΩΝΙΚΟΣ

Βετούλας: "Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία"

Βετούλας: "Έχουμε ποιοτικό ρόστερ, πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία"
EUROKINISSI

Ο Νίκος Βετούλας, μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ιωνικού Νικαίας και την πρώτη προπόνηση με τους παίκτες του έκανε δηλώσεις ενόψει της νέας σεζόν στη Basket league.

Ο Νίκος Βετούλας ανέλαβε εκ νέου την τεχνική ηγεσία του Ιωνικού Νικαίας, για το ρόστερ του οποίου μίλησε με κολακευτικά σχόλια, εστιάζοντας πλέον στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο τεχνικός του Ιωνικού Νικαίας, έκανε την πρώτη του (για τη φετινή σεζόν) προπόνηση με τους νέους του παίκτες, ενώ προχώρησε και σε δηλώσεις για την πρόκληση της Basket League και την αλλαγή στο ψυχολογικό... τσιπάκι της ομάδας του: "Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα σε ένα γνώριμο περιβάλλον, στο οποίο πέρσι έζησα πολύ όμορφες στιγμές και κάναμε μια πορεία για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία. Αρχής γενομένης απ' το ματς με τον ΠΑΟΚ, θέλουμε να φτιάξουμε το κλίμα στην ομάδα και να μπούμε στο δρόμο των νικών. Ξεκίνησε μία εβδομάδα προπονήσεων, στην οποία θέλουμε να δούμε συγκέντρωση και αγωνιστική ετοιμότητα από την πλευρά των παικτών. Το ρόστερ μας είναι αρκετά ποιοτικό και είναι σημαντικό ότι συνδυάζει ταλαντούχους παίκτες με αθλητές που έχουν εγνωσμένη προσωπικότητα κι εμπειρία. Θα χρειαστεί να φτιάξουμε την ψυχολογία, ώστε η ομάδα να αποδώσει πλέον αυτό που πραγματικά μπορεί".

Όσο για τις φιλοδοξίες της ομάδας τη σεζόν 2019-20, ο Έλληνας προπονητής ευχήθηκε: "Να έχουμε και φέτος μια χρονιά που θα κλείσει με χαμόγελα και με μια εικόνα που θα έχει αφήσει ευχαριστημένους τους φιλάθλους του Ιωνικού".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ