ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανακοίνωσε Ουμπίλα η Κύμη

Fairleigh Dickinson's Manny Ubilla, left, drives to the basket against Providence's Sharaud Curry during the first half of a college basketball game, Tuesday, Nov. 14, 2006, in Providence, R.I. (AP Photo/Stew Milne)
AP Photo/Stew Milne AP PHOTO/STEW MILNE

Η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνι Ουμπίλα, ο οποίος θα πάρει την θέση του Κέλσι Μπάρλοου.

Δεν έχασαν καθόλου χρόνο στην Κύμη. Λίγες μόνο ημέρες μετά την λύση του συμβολαίου του Κέλσι Μπάρλοου η ομάδα της Εύβοιας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάνι Ουμπίλα (32 χρονών, 1.88 μέτρα, γκαρντ), ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Βέντσπιλς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον αθλητήEmmanuel«Manny»Ubilla, ο οποίος την αγωνιστική σεζόν 2018/19 θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας της Εύβοιας.

Ο Αμερικάνος με καταγωγή από το Πουέρτο ΡίκοUbillaείναι 32ετών, γεννημένος στις 26 Ιουνίου 1986, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται κυρίως ωςplaymaker. Την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στη λετονικήVentspils, την οποία βοήθησε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της χώρας της, έχοντας σε 34 παιχνίδια 10,4 πόντους και 4,9 ασίστ κατά μέσο όρο. Με την φανέλα τηςVentspilsέπαιξε και 14 παιχνίδια στοBasketballChampionsLeague, σημειώνοντας κατά μ.ο. 11 πόντους και δίνοντας 5,9 ασίστ.

Το 2008 οUbillaαποφοίτησε από το πανεπιστήμιοFairleighDickinsonκαι στην συνέχεια άρχισε την επαγγελματική του καριέρα από το πρωτάθλημα της Τσεχίας, ενώ έχει επίσης αγωνιστεί στην Ουγγαρία, στο Πουέρτο Ρίκο, στην Ολλανδία και στην Φινλανδία. Μάλιστα, έχει αναδειχτεί 2 φορές πρώτος στις ασίστ στο ουγγρικό πρωτάθλημα(το 2016 και το 2017), ενώ είχε καταφέρει το αντίστοιχο επίτευγμα και το 2014 στην Ολλανδία!

Με την προσθήκη τουMannyUbillaτο ρόστερ του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης συμπληρώθηκε και πλέον η ομάδα του κόουτς Καστρίτη είναι έτοιμη να αρχίσει σε λίγες ημέρες τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Ευχόμαστε σε όλους τους παίκτες υγεία και να έχουμε όλοι μαζί μια πολύ επιτυχημένη σεζόν!"

AP Photo/Stew Milne

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ