ΚΥΜΗ

Ο Ερμής Αγιάς θέλει να πάρει την θέση της Κύμης στην Basket League

Ο Ερμής Αγιάς θέλει να πάρει την θέση της Κύμης στην Basket League
EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Θοδωρή Ριζούλη, πρόεδρο του Ερμή Αγιάς, για την μεταβίβαση του ΑΦΜ της Κύμης.

Η Κύμη σώθηκε την τελευταία στιγμή και με τον πλέον απρόσμενο τρόπο στο φινάλε της κανονικής περιόδου, ωστόσο πολύ δύσκολα θα έχει και του χρόνου ομάδα στην Basket League . Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου σκοπεύει να μεταβιβάσει το ΑΦΜ της ομάδας αυτό το καλοκαίρι και έχει βρεθεί ήδη ο αγοραστής. O πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, Θοδωρής Ριζούλης.

Ο Θεσσαλός επιχειρηματίας επιβεβαίωσε στο Sport24.gr ότι έχει επικοινωνήσει ήδη με τον πρόεδρο της Κύμης για το θέμα της μεταβίβασης του ΑΦΜ, με τον κ. Ριζούλη να τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει το θέμα, με μία προϋπόθεση: να βρει προηγουμένως οικονομική βοήθεια από επιχειρηματίες της θεσσαλικής πόλης, οι οποίοι θα μπορέσουν να του καλύψουν περίπου το 30% ολόκληρου του μπάτζετ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

" Εγώ μπορώ να βάλω το 60-70% του μπάτζετ, δηλαδή περίπου 500-600 χιλιάδες ευρώ. Μέχρι εκεί όμως. Θα χρειαστώ και βοήθεια από τους επιχειρηματίες της Λάρισας", τόνισε ο πρόεδρος του Ερμή Αγιάς, ο οποίος έχει κάνει κάποιες συζητήσεις με ντόπιους επιχειρηματίες, οι οποίες θα συνεχιστούν και μέσα στην εβδομάδα. Εφόσον πάρει λοιπόν τις εγγυήσεις που χρειάζεται, θα προχωρήσει το project, σύμφωνα με το οποίο θα δημιουργηθεί μία νέα ομάδα που θα έχει ονομασία "Λάρισα" και έδρα την πρωτεύουσα της Θεσσαλίας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ