ΜΠΑΣΚΕΤ

Κύμη: Τέλος ο Κάμφορ

Κύμη: Τέλος ο Κάμφορ

Ο Ρόντρικ Κάμφορ αποτελεί παρελθόν από την Κύμη, καθώς η ομάδα της Εύβοιας αποδέχθηκε το αίτημά του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ και τον αποδέσμευσε

Σε χωριστούς δρόμους βαδίζουν πλέον η Κύμη και ο Ρόντρικ Καμφόρ, καθώς ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από την ομάδα της Εύβοιας.

Ο Ρόντρικ Κάμφορ για προσωπικούς λόγους ζήτησε να αποδευσμευθεί και το αίτημά του έγινε δεκτό από την Κύμη, η οποία πλέον αναζητά τον αντικαταστάτη του. Ο Αμερικανός γκαρντ σε 11 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 8,2 πόντους, 2,9 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ, 0,6 κλεψίματα και 1,9 λάθη.

Η ανακοίνωση της Κύμης αναφέρει:

"Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Roderick Camphor, μετά από αίτημα του αθλητή για προσωπικούς του λόγους. Η επιθυμία λοιπόν του Αμερικάνου παίκτη έγινε αποδεκτή και ήδη ο κόουτς Ισίδωρος Κουτσός και η διοίκηση της ομάδας κινούνται για τον αντικαταστάτη του. Επιδίωξη τους είναι η νέα προσθήκη να έρθει στην Χαλκίδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, έτσι ώστε να προλάβει να προσαρμοστεί και να προετοιμαστεί για την πρεμιέρα του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, όταν και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Roderick για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα της Κύμης και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ