Πυρ και μανία ήταν ο πρόεδρος της Κύμης, Αλέξανδρος Θεοδώρου με τους διαιτητές Παναγιώτου και Πουρσανίδη. (VIDEO).

Η Κύμη ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από το Περιστέρι στην παράταση, αλλά έχει πολλά παράπονα από τους Παναγιώτου και Πουρσανίδη. Ο Καρινιάουσκας 41 δευτερόλεπτα πριν από τέλος της παράτασης χρεώθηκε με φάουλ στον Μουρ, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει βήματα, ενώ ακολούθησε τεχνική ποινή στον πάγκο της ομάδας της Εύβοιας. Ο Αλέξανδρος Θεοδώρου μέσω Facebook "ξέσπασε".

ADVERTISING

"Δεν θα μείνει γραφείο όρθιο στην ΚΕΔ την επόμενη Τετάρτη!", αναφέρεται στο πρώτο ποστ του ισχυρού άνδρα ττης Κύμης, ο οποίος στη συνέχεια "ανέβασε" μία φωτογραφία του διαιτητή, Παναγιώτου κι έγραψε "παίζεις με τα λεφτά μας ρε ξεφτίλα;".

Επίσης, το τρίτο ποστ του Αλέξανδρου Θεοδώρου αναφέρει: "Πουρσανίδη-Παναγιώτου δείτε το βίντεο ζητήστε δημόσια συγνώμη για την επίμαχη φάση με τα βήματα που δεν δόθηκαν και αποδείξτε ότι φοράτε παντελόνια σαν άντρες και όχι για να σας κρατάει τα επίμαχα σημεία σας, αλλιώς κρεμάστε την σφυρίχτρα!".

Τέλος και η Κύμη μέσω Facebook εξέφρασε την δυσαρέσκεια της για τις διαιτητικές αποφάσεις. "Άδικη ήττα στην παράταση για την Κύμη μέσα στην έδρα του Περιστερίου. Η ομάδα μας πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, αλλά δυστυχώς το γεγονός αυτό δεν ήταν αρκετό για να πανηγυρίσουμε την νίκη. Πραγματικά είναι κρίμα για τους παίκτες μας που είναι άξιοι συγχαρητηρίων για την σημερινή τους προσπάθεια, όπως και για το τεχνικό μας επιτελείο που είχε προετοιμάσει ιδανικά το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με την διαιτησία όμως να καθορίζει τον τελικό νικητή. Οι τρεις διαιτητές οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη από όλο το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα αλλοίωσαν ξεκάθαρα τον βαθμολογικό πίνακα και έπληξαν βάναυσα την αξιοπιστία του πρωτάθληματός μας με τις αποφάσεις τους. Θέλουμε όλες οι ομάδες να σταθούν στο πλευρό μας και να παλέψουμε ώστε να μην παρατηρηθούν ξανά τέτοια φαινόμενα", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της.

ADVERTISING

Δείτε τις αναρτήσεις του προέδρου της Κύμης και τη επίμαχη φάση:

Inline Image

Inline Image

Inline Image