ΚΥΜΗ

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών της Κύμης

Το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών της Κύμης

Η προετοιμασία της Κύμης για τη νέα σεζόν θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου και η ομάδα της Εύβοιας γνωστοποίησε και το πρόγραμμα των φιλικών της αγώνων.

Η Κύμη την Παρασκευή ενημέρωσε για την συμμετοχή της στο τουρνουά που διοργανώνουν η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Κεραυνός Στροβόλου στην Λευκωσία (7-9/9) και μία μέρα μετά ανακοίνωσε το πρόγραμμα και των άλλων φιλικών αγώνων που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, η οποία θα αρχίσει την προετοιμασία της για τη σεζόν 2018-19 στις 20 Αυγούστου, θα βρεθεί αντιμέτωπη επίσης με τον Οίακα Ναυπλίου, τον Χολαργό, τον Ήφαιστο Λήμνου, το Περιστέρι και τον ΠΑΟΚ.

Η ενημέρωση της Κύμης αναφέρει:

Για τις 20 Αυγούστου είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2018/19. Δύο εβδομάδες μετά, στις 4 Σεπτεμβρίου συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί στην Χαλκίδα το πρώτο φιλικό της Κύμης με αντίπαλο τον Οίακα, ενώ στις 7, 8 και 9 Σεπτεμβρίου η ομάδας μας θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Κύπρου. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα φιλικών αγώνων του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του:

1) ΓΣ Κύμης-Οίακας Ναυπλίου, 4/9

2) ΓΣ Κύμη-Χολαργός, 15/9

3) ΓΣ Κύμης-Ήφαιστος Λήμνου, 20/9

4) ΓΣ Κύμης – Περιστέρι, 22/9

5) ΓΣ Κύμης-ΠΑΟΚ, 28/9

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ