ΜΠΑΣΚΕΤ

Χολμς αντί Μπολντς στην Κύμη

Χολμς αντί Μπολντς στην Κύμη

Η Κύμη ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρέτζιναλντ Χολμς, του 31χρονου γκαρντ που αγωνίστηκε την προηγούμενη χρονιά στο τουρκικό πρωτάθλημα και θα αντικαταστήσει τον Ντεμάριους Μπολντς (VIDEO).

Οι κακές εμφανίσεις της Κύμης και οι απανωτές ήττες (με τελευταία την χθεσινή μέσα στην Χαλκίδα από την ΑΕΚ ) είχαν ως αποτέλεσμα και την πρώτη αλλαγή ξένου παίκτη. Ο Ντεμάριους Μπολντς αποτελεί λοιπόν παρελθόν και στην θέση του αποκτήθηκε ήδη ο Ρέτζιναλντ Χολς, ένας 31χρονος Αμερικανός γκαρντ ύψους 1,93μ., που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Όσο για τον παίκτη που αντικατέστησε; Στο χθεσινό παιχνίδι ο Μπολντς πέτυχε μόνο 4 πόντους σε 29 λεπτά, έχοντας 1/6 σουτ. Ήταν η τέταρτη φορά σε έξι αγώνες που έμεινε σε μονοψήφιο νούμερο πόντων...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κύμης:

" Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Αμερικάνο αθλητή Reginald Holmes, ο οποίος για το υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνίζεται με την φανέλα της ομάδας μας!

ΟHolmesείναι 31 ετών, γεννημένος στις 8/8/1987, έχει ύψος 1,93μ. κα αγωνίζεται κυρίως ωςshootingguard, αλλά και ωςplaymaker. Την αγωνιστική περίοδο 2017/18 έπαιξε στην τουρκικήTBLμε την ομάδα της Akhisar Belediye, έχοντας κατά μέσο όρο 18,5 πόντους, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο ίδιο πρωτάθλημα με την Mamak Belediye Ankara. Επιπλέον, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ιταλική Centrale del Latte Brescia, στην Πολωνία με την Kotwica Kolobrzeg, στην Βουλγαρία με την BC Beroe, στην Γαλλία με την Le Mans Sarthe Basket, στην TB2L της Τουρκίας με την Genclik Bursa και στο Μαρόκο με την As de Sale.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κύμης αναμένεται να αφιχθεί άμεσα στην χώρα μας, ώστε να ξεκινήσει προπονήσεις και να υπολογίζεται από τον κόουτς Καστρίτη για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας".

Δείτε highlights από το νέο απόκτημα της Κύμης:


Photo credits: Eurokinissi
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ