ΛΑΡΙΣΑ

Επίσημο: Δανεικός στη Λάρισα ο Παπαδάκης

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη φανέλα της Λάρισας, ως δανεικός, θα φορά τον επόμενο χρόνο ο Κώστας Παπαδάκης, με τη θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου πόιντ γκαρντ.

Από την στιγμή που ο Γιώργος Καλαϊτζάκης επέστρεψε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κι αποφασίστηκε να έχει ρόλο στο rotation της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Κώστας Παπαδάκης (22, 1μ90) ήταν αυτός που... περίσσευε. Οι πράσινοι δεν ήθελαν βέβαια να χάσουν τα δικαιώματά του, γι αυτό του έδωσαν νέο συμβόλαιο και ακολούθως τον παραχώρησαν δανεικό.

Η Λάρισα είναι η ομάδα που θα τον έχει στο δυναμικό της για το 2020/21, με τον θεσσαλικό σύλλογο να ανακοινώνει την απόκτησή του την Τρίτη 25 Αυγούστου.

Την περσινή σεζόν, ο 22χρονος πόιντ γκαρντ είχε 1.8 πόντους και 1 ασίστ ανά αγώνα στη Basket League.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ Bread Factory ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Παπαδάκη με την μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Έλληνας point guard είναι 22 ετών (27/9/98) και εκτός του Παναθηναϊκού, έχει φορέσει και τα χρώματα της ΚΑΕ Κολοσσός Ρόδου, ενώ έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας το 2020 και 2016 αντίστοιχα, με τους πράσινους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ