ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Το "ευχαριστώ" σε πολιτικούς, τοπικούς φορείς και στον κόσμο

BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λάρισα ευχαρίστησε όλους όσοι συμπαραστάθηκαν στον αγώνα της να γίνει δεκτή η αίτηση ανάκλησης της αρχικής απόφασης της ΕΕΑ κερδίζονατς έτσι την παραμονή της στην Basket League.

Η Λάρισα είδε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να της δείχνει το δρόμο προς την Α2 λόγω της σύνθεσης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ, ωστόσο η αίτηση ανάκλησης που έκανε έγινε δεκτή και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Basket League την προσεχή περίοδο.

Οι Θεσσαλοί έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις παραδεχόμενοι ότι είχε γίνει ένα "τυπικό-λογιστικό λάθος" και πλέον έχουν αρχίσει να καταστρώνουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. Ωστόσο η διοίκηση δεν ξέχασε όλους αυτούς που βοήθησαν το τελευταίο διάστημα και θέλησε από την πλευρά της να πει ένα μεγάλο "ευχαριστώ".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας λόγω ενός τυπικού λογιστικού λάθους περνάει μία εξαιρετικά δύσκολη περίοδο, η οποία ελπίζουμε να τελειώσει θετικά και ευχάριστα, καθώς οι εξηγήσεις που δώσαμε και τα απαραίτητα παραστατικά που προσκομίσαμε στην Ε.Ε.Α θεωρούμε πως θα μας δικαιώσουν.

Ωστόσο, σε αυτή την δυσκολία αυτό που μας έδωσε κουράγιο και δύναμη να διεκδικήσουμε την δικαίωσή μας ήταν η συμπαράσταση όλων των Λαρισαίων.

Συμπαράσταση από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο της πόλης, τους τοπικούς φορείς και βέβαια από τους φιλάθλους της ομάδας μας, που αντιλαμβανόμενοι την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε αισθάνονται την ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ως αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης και της καθημερινότητας τους.

Σας ευχαριστούμε".

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ