ΛΑΡΙΣΑ

Λάρισα: Χίκι αντί Ρέινολντς στο "1"

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το παιχνίδι με τον Κολοσσό ήταν το τελευταίο του Σκότι Ρέινολντς με τη φανέλα της Λάρισας, αφού ο Βαγγέλης Αγγέλου αποφάσισε να γίνει αλλαγή στη θέση του πόιντ γκαρντ.

Η εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού άλλαξε σημαντικά την ψυχολογία όλων στη Λάρισα, δεν αρκεί όμως για να κρατήσει τον Σκότι Ρέινολντς σε αυτή. Το παιχνίδι με τους θαλασσί ήταν το τελευταίο του 32χρονου γκαρντ με τη φανέλα των νεοφώτιστων, οι οποίοι έλυσαν το συμβόλαιό του εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

" Η ΚΑΕ ΛΑΡΙΣΑ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Σκότι Ρέινολντς, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του" αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου εισηγήθηκε την αλλαγή στη θέση του πόιντ γκαρντ, με τον Άντονι Χίκι να είναι ο παίκτης που θα αφιχθεί στη θεσσαλική πόλη. Ο 26χρονος παίκτης ξεκίνησε τη σεζόν στη Γερμανία με τη φανέλα της Φρανκφούρτης, δίχως όμως να μπορέσει να ταιριάξει και να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στην ΕΚΟ Basket League έχει δείξει πάντως την αξία του τα προηγούμενα χρόνια, τόσο με τη φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας (2016-'17) όσο και με αυτή του Ρεθύμνου Cretan Kings, το οποίο βοήθησε σημαντικά πέρσι στην εξασφάλιση της παραμονής. Υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Ζιάγκου είχε 12.9 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 5.3 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο Άντονι Χίκι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα τη Λάρισας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου (23/11, 15:45).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΡΙΣΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ