ΜΠΑΣΚΕΤ

Για την πρόκριση στην Ουκρανία το Λαύριο

Για την πρόκριση στην Ουκρανία το Λαύριο

Έχοντας ως παρακαταθήκη το +9 του πρώτου αγώνα, το Λαύριο θα αντιμετωπίσει στην Ουκρανία τη Ντνίπρο (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup.

Η... μισή δουλειά για το Λαύριο Aegean Cargo κόντρα στη Ντνίπρο έγινε πριν από μία εβδομάδα, όταν κέρδισε στον πρώτο αγώνα της σειράς με 82-73 . Τώρα ήρθε η ώρα για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη να φέρει εις πέρας και το δεύτερο μέρος, αφού θα παλέψει στην Ουκρανία (19:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) για να διαφυλάξει το +9 του πρώτου αγώνα και να προκριθεί στην επόμενη φάση του FIBA Europe Cup.

Το +9 είναι σίγουρα κάτι θετικό για το Λαύριο, το οποίο όμως οφείλει να προσέξει αν δεν θέλει να έχει μπλεξίματα. Αν εξάλλου απέδειξε κάτι η Ντνίπρο στον πρώτο αγώνα της σειράς είναι πως πρόκειται για υπολογίσιμη δύναμη, η οποία χρειάζεται προσοχή.

Το θετικό για το Λαύριο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, κάτι που κάνει σαφώς πιο εύκολα τα πράγματα για τον κόουτς Σερέλη στην προετοιμασία του ενόψει του κρίσιμου αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ