ΛΑΥΡΙΟ

Η αντίδραση του χρηματοδότη του Λαυρίου για την απόκτηση του Χαραλαμπόπουλου

Η αντίδραση του χρηματοδότη του Λαυρίου για την απόκτηση του Χαραλαμπόπουλου

Με τρεις λέξεις καλωσόρισε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Λαύριο, Γιάννης Ψαρράκης, στην ομάδα του τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που βρίσκεται ήδη στα Ιωάννινα.

Το βράδυ της Τετάρτης (22/8) ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήρε την απόφαση να υπογράψει στο Λαύριο και από το πρωί της Πέμπτης (23/8) βρίσκεται στα Ιωάννινα όπου η ομάδα της νότιας Αττικής ακολουθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της. Ο 21χρονος περιφερειακός αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και πλέον έχει έναν στόχο: Να οδηγήσει την νέα του ομάδα στους ομίλους του FIBA Europe Cup μέσω της προκριματικής φάσης της διοργάνωσης, ώστε να έχει διπλά παιχνίδια και μέσω από τη φετινή χρονιά να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Τον Χαραλαμπόπουλο υποδέχθηκε στα Ιωάννινα ο χρηματοδότης της ΚΑΕ Λαύριο, Γιάννης Ψαρράκης, ο οποίος έβαλε και τη σχετική αναμνηστική φωτογραφία στο Facebook συνοδεύοντάς την από τις τρεις λέξεις που χαρακτήρισαν την προσπάθεια που καταβλήθηκε μέχρι να πει ο νεαρός διεθνής το "ΝΑΙ". " Επιμονή, υπομονή, δικαίωση" έγραψε χαρακτηριστικά, καθώς στο Λαύριο πάλεψαν πολύ, πάλεψαν μεθοδικά για να κερδίσουν την υπογραφή του Χαραλαμπόπουλου και πλέον τον έχουν στο δυναμικό τους.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ