ΛΑΥΡΙΟ

Λαύριο για Τσιτσιπά: "Το ταξίδι προς την κορυφή ξεκίνησε!"

Stefanos Tsitsipas of Greece plays a shot in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Stefanos Tsitsipas of Greece plays a shot in his semifinal match against Spain's Pablo Carreno Busta during the Barcelona Open Tennis Tournament in Barcelona, Spain, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Με μία όμορφη ανακοίνωση το Λαύριο αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά για την πορεία του μέχρι την δεύτερη θέση στο Rogers Cup, τονίζοντας ότι "ξεχειλίζουμε από περηφάνια".

Το Λαύριο συνεχίζει να παρακολουθεί τα δρώμενα και τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού, μοιράζοντας απλόχερα συγχαρητήρια. Αφού λοιπόν τις προηγούμενες ημέρες αποθέωσε διαδοχικά για τις επιτυχίες τους όπως ο Τέντογλου, η Στεφανίδη, η Κυριακοπούλου, η Παπαχρήστου, η Μπελιμπασάκη και ο Πετρούνιας, τώρα αποθέωσε και τον Στέφανο Τσιτσιπά για την τρομερή πορεία του στο Rogers Cup .

Συγκεκριμένα, έγραψε στα social media:

"Μπράβο σου αγόρι μου! To ταξίδι προς την κορυφή ξεκίνησε!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν μέρες είχε γράψει στα social media: «Stay positive, work hard, make it happen» (μτφ. Να είσαι θετικός, να εργάζεσαι σκληρά, να το κάνεις να συμβεί) με τον ίδιο να το κάνει πράξη φτάνοντας στον τελικό του Rogers Cup και να παίζει -ανήμερα των 20ών γενεθλίων του- απέναντι στο No1 της παγκόσμιας κατάταξης Rafael Nadal αλλά τελικά να «λυγίζει» παλεύοντας μέχρι τέλους!

Ξεχειλίζουμε από περηφάνια Στέφανε γιατί είσαι, εκτός από ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ αθλητής που θα αφήσει εποχή, ένας άνθρωπος με ενσυναίσθηση, αγνά ιδανικά και ΠΑΘΟΣ που δύσκολα συναντάμε σήμερα…"

Δείτε το σχετικό post:

Λαύριο για Τσιτσιπά: "Το ταξίδι προς την κορυφή ξεκίνησε!"

AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ