ΛΑΥΡΙΟ

Λούντζης: "Από την πρώτη στιγμή ήθελα να παίξω στο Λαύριο"

Λούντζης: "Από την πρώτη στιγμή ήθελα να παίξω στο Λαύριο"

O Μιχάλης εξήγησε γιατί αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Λαύριο κι εξέφρασε την πεποίθηση πως θα δικαιωθεί για την επιλογή του.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Μιχάλη Λούντζη να αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό στο Λαύριο και ο 20χρονος γκαρντ αναφέρθηκε στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας της νοτιοανατολικής Αττικής παρά το γεγονός πως από οικονομικής άποψης είχε καλύτερες προτάσεις στα χέρια του.

" Το Λαύριο κάνει διαρκώς βήματα προόδου. Έχει οικογενειακό κλίμα, φιλάθλους που το ακολουθούν παντού, συνεπέστατη διοίκηση και πολύ καλό προπονητικό πρόγραμμα που δίνει το δικαίωμα στους νέους παίκτες να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να γίνουν καλύτεροι μέσα από το παιχνίδι του Λαυρίου. Όλα αυτά με έκαναν να βάλω από την πρώτη στιγμή σε πρώτη προτεραιότητα το Λαύριο και είμαι πολύ χαρούμενος που η επιθυμία μου έγινε πραγματικότητα. Πόσω μάλλον δε από τη στιγμή που είχα στα χέρια μου και άλλες προτάσεις ακόμη και καλύτερες οικονομικά. Αλλά αυτή τη στιγμή για μένα προέχει το μπάσκετ και ήθελα να είμαι σίγουρος για τις συνθήκες που θα δουλέψω", στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου ο 20χρονος γκαρντ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμμετοχή της ομάδας του στο FIBA Europe Cup:

"Είναι πρόκληση για όλη την ομάδα η διπλή υποχρέωση σε Ελλάδα και Ευρώπη. Είμαι όμως σίγουρος ότι η διοίκηση θα κάνει το παν ώστε ο κόουτς Σερέλης και εμείς, δουλεύοντας σκληρά, να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του Λαυρίου και φέτος".

Επίσης, ο Μιχάλης Λούντζης επίσης τόνισε πως "στο τέλος της σεζόν είμαι 100% βέβαιος ότι τόσο το Λαύριο όσο και εγώ θα νιώθουμε δικαιωμένοι για την απόφαση αλλά και την επιμονή μας να συνεργαστούμε…"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ