ΛΑΥΡΙΟ

Με Λεγκίκα η προετοιμασία του Λαυρίου

Με Λεγκίκα η προετοιμασία του Λαυρίου
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Λεγκίκας στα μισά της σεζόν 2017-18 τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο, αλλά ο... Γολγοθάς του ολοκληρώνεται και ίδιος δεν κρύβει την θέλησή του για να βοηθήσει το Λαύριο.

Ο Δημήτρης Λεγκίκας στην αναμέτρηση του Λαυρίου με τα Τρίκαλα είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο , αλλά ο ίδιος έχει αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να επιστρέψει στα παρκέ.

Ο 23χρονος φόργουορντ, ο οποίος παρά τις αρχικές εκτιμήσεις θα δώσει το "παρών" στην προετοιμασία του Λαυρίου, δεν έκρυψε την ανυπομονησία του για για να επιστρέψει στην δράση και ευχαρίστησε την διοίκηση και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του.

"Θέλω να πω από τα βάθη της καρδιάς μου ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση της ομάδας και στο ιατρικό επιτελείο που ήταν δίπλα μου και με φρόντισαν από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού μου. Ο Dr Μελάγιες, ο φυσιοθεραπευτής κ. Παπαμανώλης, ο γυμναστής μας κ. Ντάκουλας, όλοι, είναι κορυφή! Επιστρέφω και νιώθω πιο δυνατός από πριν! Νιώθω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μου… Και αυτό οφείλεται σε αυτούς τους ανθρώπους που δούλεψαν πολύ σκληρά μαζί μου για να φτάσουμε εδώ πού φτάσαμε… Σας ευχαριστώ και πάλι", δήλωσε αρχικά ο 23χρονος φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Ήταν μια δύσκολη στιγμή αλλά την αφήνω πίσω μου. Θα ανακτήσω το χαμένο έδαφος και θα βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να επιστρέψω δριμύτερος".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ