ΛΑΥΡΙΟ

Ο Λαμπ επέστρεψε στο Λαύριο

Ο Λαμπ επέστρεψε στο Λαύριο

Ο Ντόρον Λαμπ επέστρεψε στο Λαύριο Megabolt και ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη και τη νέα σεζόν.

Ο Ντορόν Λαμπ είχε την πρώτη του γνωριμία με την χώρα μας την σεζόν 2017-18, όταν και αγωνίστηκε στο Λαύριο Megabolt, το οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του στις τάξεις του.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ (1.93μ.) υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα της νοτιοανατολικής Αττικής, με την οποία την αγωνιστική περίοδο 2017-18 σε 14 συμμετοχές στην Basket League είχε μέσο όρο 13, πόντους, 1,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου αναφέρει:

"He’s back !!!

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την επιστροφή του Ντορόν Λαμπ στην ομάδα! Ο Αμερικανός γκαρντ, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και θα αποτελέσει τη γραμμή πυρός του Λαυρίου.

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας του Χρήστου Σερέλη, σκοράροντας κατά μέσο όρο 13,2 πόντους κι έχοντας 2,6 ασίστ σε 14 αγώνες.

Η επιστροφή του πρώην ΝΒΑερ, με τους Μιλγούοκι Μπακς και τους Ορλάντο Μάτζικ, στο Λαύριο, αποδεικνύει περίτρανα ότι η ομάδα μας χτίζει σχέσεις ζωής και αποτελεί την πρώτη επιλογή για παίκτες τόσο μεγάλης, αγωνιστικής και όχι μόνο, αξίας όπως ο Doron Lamb!

Ο 27χρονος σταρ θα έρθει στην Ελλάδα πριν την έναρξη της αγωνιστικής προετοιμασίας, ώστε να τεθεί από την πρώτη στιγμή στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί με επιτυχία στη δύσκολη φετινή σεζόν, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο της πόλης!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ