ΛΑΥΡΙΟ

Ο ΜακΚένζι Μουρ παίρνει τον χρόνο του

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι φήμες τον θέλουν να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία, όμως ο ΜακΚένζι Μουρ, ο φαντασμαγορικός forward του Λαυρίου, δεν έχει αποφασίσει και ονειρεύεται να γυρίσει στην Ελλάδα.

Μέλος της καλύτερης πεντάδας της σεζόν 2017/18 στη Basket League, ηγέτης του Λαυρίου, ένας από τους κορυφαίους του ελληνικού πρωταθλήματος και σίγουρα ο πιο all-around παίκτης της χρονιάς που πέρασε, ο ΜακΚένζι Μουρ περιμένει, αφήνει τον χρόνο να δουλέψει γι' αυτόν και είναι αποφασισμένος να ανέβει επίπεδο.

Ο 26χρονος περιφερειακός που είχε 16.8 πόντους (55.2% στα δίπονταμ, 35.6% στα τρίποντα, 74.2% στις βολές), 6 ριμπάουντ, 4.9 ασίστ, 2.1 κλεψίματα και 23.8 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:24 συμμετοχής σε 23 αγώνες της Basket League, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και δεν βιάζεται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το απόγευμα της Παρασκευής (20/7) κυκλοφόρησε ένα σενάριο που τον ήθελε να υπογράφει στην ρωσική Αβτοντόρ Σαράτοφ, ομάδα που συμμετέχει στην VTB League, όμως κάτι τέτοιο -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν ισχύει.

Ο Μουρ έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του, βρίσκεται σε διαδικασία... "ξεσκαρταρίσματος" και σύντομα θα αποφασίσει. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Ελλάδα είναι ο αγαπημένος του προορισμός, το δεύτερο σπίτι του και ενδεχόμενη επιστροφή του στη χώρα μας δεν θα προκαλέσει την παραμικρή έκπληξη.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ