ΛΑΥΡΙΟ

Ψαρράκης: "Αλλοίωση του πρωταθλήματος"

Ψαρράκης: "Αλλοίωση του πρωταθλήματος"
EUROKINISSI

Ο Γιάννης Ψαρράκης ξέσπασε στην κάμερα της ΕΡΤ πριν και μετά τη λήξη του αγώνα του Λαυρίου με τον Ήφαιστο, λέγοντας ότι θα προσβάλλει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Το Λαύριο ήταν τελικά το χαμένο της 26ης αγωνιστικής της Basket League . Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη ξεκίνησε την ημέρα γνωρίζοντας ότι χρειάζεται νίκη επί του Ήφαιστου και ήττα της Κύμης από τον Παναθηναϊκό για να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο την ολοκλήρωσε πέφτοντας στην Α2, μετά την μη προσέλευση των "πράσινων" στο παρκέ του ΟΑΚΑ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του Γιάννη Ψαρράκη, προέδρου της ΚΑΕ, στην κάμερα της ΕΡΤ.

"Αγωνιστικά το Λαύριο δεν έπεσε. Αυτό που έπρεπε να κάνει, το έκανε. Αν θεωρούν ότι αυτό που έγινε ήταν αγωνιστική, συγχαρητήρια σε όποιον το θεωρεί. Το μπάσκετ δεν είναι κανενός, είναι όλων των ομάδων, και των μικρών και των μεγάλων. Αν οι μεγάλοι έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα μεταξύ τους, ας το λύσουν, σεβόμενοι όμως και τις μικρές ομάδες", δήλωσε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ήφαιστο ο Γιάννης Ψαρράκης.

"Θα κάνουμε οτιδήποτε για να προσβάλλουμε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος, με οποιοδήποτε ένδικο μέσο. Δεν έχω τίποτα να χάσω, πεσμένος είμαι. Καλώ όποιον έχει φιλότιμο να με ακολουθήσει. Όχι εμένα σαν Γιάννη ή σαν Λαύριο, αλλά σαν μια μικρή ομάδα", πρόσθεσε ο πρόεδρος του Λαυρίου.

Ο κ. Ψαρράκης είχε μιλήσει στην κάμερα της ΕΡΤ και πριν από την έναρξη της αγωνιστικής, εκφράζοντας από τότε την ανησυχία του για τις εξελίξεις και ό,τι θα συνέβαινε κατά την διάρκεια της ημέρας. " Ζητήσαμε άμεσα την αναβολή της αγωνιστικής. Δεν μπορεί όμως να το κάνει ο ΕΣΑΚΕ. Πρέπει να υπάρξει άνωθεν απόφαση, υπουργική. Αυτό που προτείναμε εμείς ήταν να γίνει η αναβολή των τριών αγώνων που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον", είχε πει ο πρόεδρος του Λαυρίου, προσθέτοντας:

" Είναι μια κατάσταση λυπηρή. Είμαι στενοχωρημένος. Το πρωί είχα αγωνία. Δεν αφορά εμάς το τι συμβαίνει με τους άλλους. Δεν το προκαλέσαμε εμείς. Βρισκόμαστε σε μια άσχημη θέση. Θεωρώ πως αυτή η κατάσταση είναι αλλοίωση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε το δίκιο μας με οποιοδήποτε μέσο υπάρχει".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ