ΛΑΥΡΙΟ

Χαραλαμπόπουλος, η επιστροφή

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρκέ μετά από σχεδόν πέντε μήνες πάτησε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, στην αναμέτρηση του Λαυρίου με τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική της Basket League.

Όταν το περασμένο καλοκαίρι οι παράγοντες του Λαυρίου αποφάσισαν να στηριχθούν στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και δεν απέκτησαν Αμερικανό σμολ φόργουορντ, δεν περίμεναν πως η σεζόν 2018/19 θα εξελιχθεί τόσο άσχημα για εκείνους και για τον Έλληνα περιφερειακό. Ο 22χρονος πλέον αθλητής έπαιξε στις 21 Οκτωβρίου του 2018 απέναντι στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στο πόδι που τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν πέντε μήνες.

141 μέρες μετά από εκείνο το ματς στο ΟΑΚΑ, ο Χαραλαμπόπουλος γύρισε στη σύνθεση του Λαυρίου και αγωνίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Μπήκε στο ματς 32" πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος, έδωσε μια ασίστ στο φινάλε της και σκόραρε στο ξεκίνημα της δεύτερης, για να στείλει το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση. Ο πληθωρικός φόργουορντ αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ και μακάρι στο εξής να μην αντιμετωπίσει άλλον τέτοιο τραυματισμό.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ