ΛΑΥΡΙΟ

Χαραλαμπόπουλος: "Ώρα για μια νέα αρχή"

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ -  ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με ένα συγκινητικό post στο Facebook, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος άφησε πίσω τον σοβαρό τραυματισμό που φρέναρε την καριέρα του και έδειξε αποφασισμένος να καθιερωθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Αποφασισμένος να καθιερωθεί στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αφήνει πίσω του τους δύσκολους μήνες που πέρασε από τις 21 Οκτωβρίου του 2018 έως τις 11 Μαρτίου του 2019 .

Ο τραυματισμός στο πόδι κράτησε τον ταλαντούχο Έλληνα περιφερειακό εκτός δράσης, σε μια σεζόν κομβική για την εξέλιξή του, σε μια σεζόν που η ομάδα του, το Λαύριο, επένδυσε σε εκείνον αντί να αποκτήσει ξένο σμολ φόργουορντ στη θέση που άφησε κενή μετά την αποχώρησή του ο ΜακΚένζι Μουρ.

Από εκείνο το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Basket League 2018/19 έως την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τη 18η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, πέρασαν 141 μέρες. Δύσκολες μέρες, γεμάτες στενοχώρια όπως ο ίδιος έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook το απόγευμα της Τρίτης (12/3).

Αναλυτικά το post του Έλληνα φόργουορντ στο Facebook:

" Κάποτε ένας προπονητής μου είχε πει ότι σε αυτόν τον χώρο θα είναι πιο πολλές οι λύπες από τις χαρές. Δεν τον πίστεψα τότε, αλλά τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι είχε δίκιο. 141 μέρες στενοχώριας τέλος. Ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή".

Ο Χαραλαμπόπουλος έπαιξε 14:44 στον αγώνα με τους Πειραιώτες, σκόραρε 5 πόντους με 1/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο, μάζεψε τρία ριμπάουντ, έδωσε μια ασίστ, κέρδισε ένα φάουλ, το σημαντικότερο όμως ήταν πως γύρισε στα παρκέ γεμάτος διάθεση, με πείσμα και αποφασιστικότητα να κάνει τα βήματα προς τα εμπρός που χρειάζεται για να γίνει μέλος της ελίτ του ελληνικού μπάσκετ.

Χαραλαμπόπουλος: "Ώρα για μια νέα αρχή"
TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ