ΜΠΑΣΚΕΤ

Εριξε -απότομα- τους τόνους στον Ήφαιστο Λήμνου ο Μανωλόπουλος

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο στόχος της νίκης επί του Κολοσσού Ρόδου επιτεύχθηκε, όμως ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν πολύ ενοχλημένος από τη συμπεριφορά των παικτών του Ηφαίστου και τους το εξήγησε στα αποδυτήρια του κλειστού της Λήμνου.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην Basket League, o Ήφαιστος έχει ρεκόρ 2-2. Έχει πάρει τα δύο ματς στο γήπεδό του απέναντι στον Πανιώνιο και τον Κολοσσό, έχει ηττηθεί στο ΟΑΚΑ και το ΣΕΦ και μέχρι στιγμής τα πηγαίνει περίφημα στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Μόνο που ο Σωτήρης Μανωλόπουλος φρόντισε να ρίξει απότομα τους τόνους μετά την επικράτηση επί της ομάδας της Ρόδου , το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν ήταν ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του έκλεισαν τον αγώνα και μετά το τέλος της αναμέτρησης, με το που έκλεισαν οι πόρτες των αποδυτηρίων, φρόντισε να το εξηγήσει με τον πιο... έντονο τρόπο σε όσους βρίσκονταν στα τελευταία λεπτά στο παρκέ. Οι φωνές διαπέρασαν τους τοίχους των αποδυτηρίων, όμως σύντομα όλοι αντιλήφθηκαν πως όντως υπήρξε μια αδράνεια, μια χαλάρωσή, με αποτέλεσμα ο Κολοσσός να πιστέψει στην ανατροπή.

Οι πανηγυρισμοί τελείωσαν απότομα, ο Έλληνας coach ήταν ξεκάθαρος πως δεν θα επιτρέψει παρόμοιες αγωνιστικές συμπεριφορές, ενώ είπε στους παίκτες του πως ο Ήφαιστος είναι μεν μια νέα ομάδα, που όμως έχει φιλοδοξίες για κάτι καλό στη φετινή σεζόν. Αυτό που τους ζήτησε ήταν να δείχνουν σοβαρότητα για 40 λεπτά, ούτε για 35, ούτε για 39, ώστε να σέβονται και τον κόσμο που γεμίζει το γήπεδο, αλλά και την διοίκηση που είναι πάντα δίπλα τους.

Γι αυτά άλλωστε και στις δηλώσεις του ο Μανωλόπουλος είχε δείξει την ενόχλησή του: "Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες να πάρουμε μεγάλη διαφορά αλλά κάναμε αβίαστα λάθη. Στο τέλος έγιναν ακόμα χειρότερα λάθη. Να δώσουμε μια δικαιολογία γιατί είμαστε μια καινούργια ομάδα και σε κάποιες καταστάσεις δεν έχουμε περάσει ξανά από αυτή τη διαδικασία, μια ομάδα να μας πιέζει πολύ στο τέλος. Κάναμε αυτά τα λάθη, τα οποία πρέπει να διορθώσουμε. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος παρότι στη μεγαλύτερη διάρκεια παίξαμε καλό μπάσκετ. Πρέπει να διορθωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των παικτών, που συμφώνησαν με τον Μανωλόπουλο, εν όψει του δύσκολου προγράμματος τις επόμενες πέντε αγωνιστικές. Ο Ήφαιστος θα παίξει εκτός έδρας με το Περιστέρι, την ΑΕΚ και τον Χολαργό και θα υποδεχθεί στη Λήμνο τον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα. Καταλαβαίνει, λοιπόν, εύκολα κάποιος γιατί ο Έλληνας τεχνικός έριξε απότομα τους τόνους, μετά από μια τόσο σημαντική νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ