Ο Ήφαιστος Λήμνου ολοκλήρωσε τη σεζόν με χαμόγελα και πολλά δώρα για τους 200 μικρούς αθλητές του στην τελετή λήξης της ακαδημίας που έγινε στο "Νίκος Σαμαράς".

Η ονειρεμένη παρθενική σεζόν του Ήφαιστου έληξε προ πολλού για την ανδρική ομάδα στην Basket League. Για την ακαδημία της ομάδας της Λήμνου, πάντως, η σεζόν ολοκληρώθηκε μόλις χθες (15/6), στην τελετή λήξης που έγινε στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς", παρουσία 200 παιδιών και φυσικά των προπονητών τους, Ηλία Μάριο Οικονόμου και Δημήτρη Μίαρη.

ADVERTISING

Το "παρών" στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση έδωσαν ο ασίσταντ κόουτς του Ήφαιστου, Θανάσης Μολυβδάς, μαζί με τον σέντερ της ομάδας, Γιώργο Διαμαντάκο, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους μικρούς αθλητές του συλλόγου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαγωνισμούς, μπάσκετ και πολλά δώρα, ανανεώνοντας στο τέλος το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

ADVERTISING

Παράλληλα ο Ήφαιστος δεν ξέχασε και την Μέρσα Μπέζα, η οποία έχει ανάγκη από μεταμόσχευση ήπατος και η προσπάθεια για να βοηθήσουν όσοι περισσότεροι γίνεται, θα συνεχιστεί.