ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Ανανέωσε ο Μούρτος

Ήφαιστος Λήμνου: Ανανέωσε ο Μούρτος
EUROKINISSI

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Σπύρο Μούρτο ανακοίνωσε ο Ήφαιστος Λήμνου. "Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να τερματίσουμε πιο ψηλά", το μήνυμα του έμπειρου φόργουορντ.

Στον Ήφαιστο Λήμνου θα συνεχίζει να αγωνίζεται ο Σπύρος Μούρτος. Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ, ο πολύπειρος φόργουορντ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στον Ήφαιστο, συνεχίζοντας μάλιστα ως αρχηγός της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Ο αρχηγός έμεινε "σπίτι" του!

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 29χρονο γκαρντ Σπύρο Μούρτο. Μαζί με τον αρχηγό μας θα προσπαθήσουμε για περισσότερες επιτυχίες τη νέα σεζόν!

Δήλωση Σπύρου Μούρτου:

" Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος του Ηφαίστου Λήμνου κι ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια Μπούμπουρα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου, όπως και τον προπονητή μας, Σωτήρη Μανωλόπουλο. Κάναμε μία πολύ καλή σεζόν στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στη Basket League αλλά αισθάνομαι ότι έχουμε αφήσει κάτι στη μέση. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να τερματίσουμε πιο ψηλά τη νέα αγωνιστική περίοδο και να κάνουμε περήφανη τη Λήμνο που μας στηρίζει. Δεν σας κρύβω πως ανυπομονώ να ζήσω ξανά τις όμορφες στιγμές στο γήπεδό μας και αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι με τους συμπαίκτες μου θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, ώστε πετύχουμε τους στόχους μας. Πλέον με τον κόσμο μας είμαστε "ένα", γνωριζόμαστε πολύ καλά και είναι πολύ ευχάριστο να είσαι κομμάτι της οικογένειας του Ηφαίστου και της Λήμνου".

Ήφαιστος Λήμνου: Ανανέωσε ο Μούρτος
FACEBOOK - IFAISTOS LIMNOU B.C.

Photo Credits: Eurokinissi/Facebook - Ifaistos Limnou B.C.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ