ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Αποκαλυπτήρια μπροστά στον κόσμο του

Ήφαιστος Λήμνου: Αποκαλυπτήρια μπροστά στον κόσμο του
EUROKINISSI

Μία πρώτη γεύση από την ομάδα της φετινής σεζον θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν οι φίλοι του Ηφαίστου Λήμνου την Παρασκευή (6/9) σε φιλικό με τον Κεραυνό Στροβόλου.

Μετά το ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας, ο Ήφαιστος Λήμνου θα προσπαθήσει να ανταποδώσει στον κόσμο του τον έμπρακτο ενθουσιασμό του με ένα... πρόγευμα της φετινής ομάδας.

Την ερχόμενη Παρασκευή (6/9), το συγκροτημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα δώσει φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Κεραυνό Στροβόλου, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν και οι οπαδοί του Ηφαίστου. Αξίζει να σημειωθεί πως το παιχνίδι θα έχει και κοινωνικές προεκτάσεις, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια θα παραχωρηθούν για κοινωφελή σκοπό και συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες κοινωνικής πρόνοιας του τοπικού Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ομάδα της Λήμνου:

"Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της Basket League έχει αρχίσει και οι φίλοι του Ηφαίστου Λήμνου θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα για πρώτη φορά ενόψει της νέας σεζόν. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου θ’ αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Στροβόλου την Παρασκευή (6/9-18:00) στο κλειστό «Νίκος Σαμαράς», σ’ ένα σημαντικό παιχνίδι καθώς τα έσοδα του θα διατεθούν για την στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και στην ενίσχυση άπορων πολιτών. Μία μέρα νωρίτερα ο Ήφαιστος θα παίξει ακόμα έναν αγώνα με τους πρωταθλητές Κύπρου που θα είναι προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

ΠΡΟΣΟΧΗ:Για τον αγώνα της Παρασκευής (6/9-18:00) η τιμή εισόδουείναι πέντε ευρώ και όπως αναφέρεται παραπάνω είναι για καλό σκοπό. Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου και θα υπάρχουν τα ονόματα τους σε λίστα στις εισόδους του γηπέδου. Προαιρετικά κι εφόσον το επιθυμούν οι κάτοχοι διαρκείας μπορούν να προσφέρουν τα πέντε ευρώ για τη στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του δήμου μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ