ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Φιλική ήττα από τον Κεραυνό Στροβόλου

Ήφαιστος Λήμνου: Φιλική ήττα από τον Κεραυνό Στροβόλου

Ο Ήφαιστος ηττήθηκε από τον Κεραυνό Στροβόλου (56-74) σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στην Λήμνο. Δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων ο Μάριο Λιτλ.

Ο Ήφαιστος Λήμνου έκανε τα αποκαλυπτήρια του το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) στο κλειστό "Νίκος Σαμαράς", δεν μπόρεσε όμως να σημειώσει την πρώτη του φιλική νίκη. Ο Κεραυνός Στροβόλου επικράτησε με 74-56 στο ματς προετοιμασίας των δύο ομάδων, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την στήριξη των υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Λήμνου (κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο κλπ.) και την ενίσχυση άπορων πολιτών.

Οι Σμιθ (21 πόντοι) και Γκίλμπερτ (12 πόντοι) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο οποίος δεν είχε στην διάθεσή του τον Μάριο Λιτλ λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού. Άξιο αναφοράς είναι επίσης ότι χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Δημήτρης Γκαλιούρης, ένας 18χρονος γκαρντ που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ηφαίστου.

Το επόμενο φιλικό του Ήφαιστου θα διεξαχθεί στην Αθήνα με αντίπαλο την Δάφνη Δαφνίου, ένα παιχνίδι που θα γίνει την Τρίτη (10/9), μία ημέρα νωρίτερα απ' ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί.

Τα δεκάλεπτα: 4-23, 20-40, 41-48, 56-74.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (Μανωλόπουλος): Μολντοβεάνου 2, Έβανς 2, Σμιθ 21 (1), Σταμάτης, Τσαϊρέλης 5 (1), Διαμαντάκος, Γκίλμπερτ 12 (3), Χαριτόπουλος 6, Μούρτος 2, Γραμματικός, Χάμοντς 5 (1), Στασινός 1, Γκαλιούρης.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ (Λειβαδιώτης): Χάγκινς 6 (2), Σάιμον, Κινγκ 11, Στυλιανού 5 (1), Παφίτης, Παπαδημητρίου, Ρόρι 9, Θεοχαρίδης 3 (1), Ο'Μπράιεν 20 (2), Αμπουκάρ, Κορωνίδης, Τέιλορ 20 (3).

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ