ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Κλείνει τις θέσεις των ξένων με τον Μάριο Λιτλ

Ήφαιστος Λήμνου: Κλείνει τις θέσεις των ξένων με τον Μάριο Λιτλ

Μετά την απόκτηση του Μάρκους Γκίλμπερτ ο Ήφαιστος βρίσκεται κοντά και στην προσθήκη του Μάριο Λιτλ, κλείνοντας έτσι τις θέσεις των ξένων για τη σεζόν 2019/20.

Ο Μάρκους Γκίλμπερτ θα καλύψει την πέμπτη θέση των ξένων του Ήφαιστου για την επόμενη σεζόν στην Basket League. Λίαν συντόμως αναμένεται πάντως να καλυφθεί και η έκτη, καθώς η ομάδα της Λήμνου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μάριο Λιτλ, τον 32χρονο γκαρντ/φόργουορντ που έπαιξε την προηγούμενη σεζόν στην Ζαντάρ.

Ο Λιτλ διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, διαθέτει πολύ καλό step back σουτ και του αρέσει να έχει τη μπάλα στα χέρια όταν "καίει". Την προηγούμενη σεζόν ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ζαντάρ στην ABA League με 14,6 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας ακόμα 2,6 ασίστ, 1,7 ριμπάουντ και 1,1 κλέψιμο ανά αγώνα. Μάλιστα, εκτελούσε 5,5 τρίποντα κατά μέσο όρο, έχοντας ποσοστό ευστοχίας 37,3%, καθώς και 82,9% από την γραμμή των ελευθέρων βολών.

Πριν από το πέρασμά του από την Ζαντάρ ο Λιτλ είχε παίξει σε άλλες τρεις ευρωπαϊκές ομάδες, την ουκρανική Ντνίπρο, την ισπανική Μανρέσα (2015) και την ισραηλινή Μακάμπι Ασντόντ (2017). Πήγε κολέγιο στο Τσίπολα και στο Κάνσας από το 2006 έως το 2011, δεν επιλέχθηκε στο Draft του ΝΒΑ και εν συνεχεία άρχισε την επαγγελματική του καριέρα.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ