ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Κράτησε και τον Σταμάτη

Ήφαιστος Λήμνου: Κράτησε και τον Σταμάτη
EUROKINISSI EUROKINISSI

Ο Ήφαιστος κράτησε στην Λήμνο και πέμπτο παίκτη από την περσινή ομάδα, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Δημήτρη Σταμάτη για άλλη μία σεζόν.

Ο Δημήτρης Σταμάτης θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στη Λήμνο. Ο Ήφαιστος ανακοίνωσε σήμερα (14/8) την ανανέωση του συμβολαίου του 23χρονου γκαρντ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ανεβάζοντας τον αριθμό των παικτών που παρέμειναν από την περσινή ομάδα στους πέντε. Προηγήθηκαν οι Σον Εβανς , Τζέρι Σμιθ , Σπύρος Μούρτος και Γιώργος Διαμαντάκος.

Η ομάδα της Λήμνου έχει αποκτήσει ακόμα τους Μάρκους Γκίμπερτ , Κλιφ Χάμοντς , Μιχάλη Τσαϊρέλη και Βλαντ Μολντοβεάνου , ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του sport24.gr βρίσκεται κοντά και στην προσθήκη του Μάριο Λιτλ .

Την προηγούμενη σεζόν ο Σταμάτης έπαιξε σε 29 αγώνες στην Basket League, έχοντας 2,8 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,0 ασίστ σε 13,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ήφαιστου:

" Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Σταμάτη για έναν ακόμη χρόνο. Ο 23χρονος γκαρντ (υψ. 1.86) είχε σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική παρουσία που είχε η ομάδα μας στην πρώτη της σεζόν στη Basket League και θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου, με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες".

Διαβάστε ΕΔΩ το αναλυτικό πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ