ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Μάρκους Γκίλμπερτ, ο πέμπτος

Ήφαιστος Λήμνου: Μάρκους Γκίλμπερτ, ο πέμπτος

Ο Μάρκους Γκίλμπερτ θα αποτελέσει τον 5ο ξένο του Ήφαιστου για την σεζόν 2019/20 και το 4ο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου.

Μετά την ανανέωση του Σον Έβανς σειρά πήρε και ο πέμπτος ξένος του Ήφαιστου για τη νέα σεζόν. Ονομάζεται Μάρκους Γκίλμπερτ και πρόκειται για έναν 26χρονο φόργουορντ ύψους 1,98μ. που αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και συγκεκριμένα στην Πάλμα.

Η ομάδα της Λήμνου έχει ανανεώσει ακόμα τους Τζέρι Σμιθ , Σπύρο Μούρτο και Γιώργο Διαμαντάκο , ενώ έχει αποκτήσει τους Κλιφ Χάμοντς , Μιχάλη Τσαϊρέλη και Βλαντ Μολντοβεάνου .

Η ανακοίνωση του Ήφαιστου Λήμνου:

" Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού φόργουορντ (υψ. 1.98) Μάρκους Γκίλμπερτ για τη σεζόν 2019-20.

Γεννημένος την 1 Ιανουαρίου 1993 στο Ντέλαγουερ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είναι απόφοιτος του Fairfield University.

Μέχρι τώρα έχει αγωνιστεί στη Φερεντίνο (Ιταλία), τη Ρέτζο Καλάμπρια (Ιταλία), την Πόρτο (Πορτογαλία) και την Πάλμα (Ισπανία).

Την περσινή σεζόν με την Πάλμα στη Leb Oro της Ισπανίας είχε 10,6 πόντους (52% δίποντα και 39% τρίποντα) 3,2 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο, σε 25 αγώνες που συμμετείχε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία".

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το πάρε-δώσε των ομάδων της Basket League

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ