ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Τιμά τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ήφαιστος Λήμνου: Τιμά τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (21/1) θα τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά, αποκαλύπτοντας το λάβαρο και την φωτογραφία του που θα κοσμούν για πάντα το γήπεδο της ομάδας, που έχει το όνομά του.

Ο Ήφαιστος Λήμνου έχει αποδείξει ήδη με πολλούς τρόπους ότι είναι μία διαφορετική ομάδα από τις άλλες. Φρόντισε λοιπόν να το δείξει αυτό για ακόμα μία φορά, ανακοινώνοντας ότι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 14η αγωνιστική της Basket League (21/1, LIVE Blog από το Sport24.gr) θα τιμηθεί η μνήμη του σπουδαίου Νίκου Σαμαρά, ο οποίος έφυγε από την ζωή στις 4 Ιανουαρίου 2013, σε ηλικία 42 ετών.

Ο Σαμαράς υπήρξε ένας από τους κορυφαίους Έλληνες βολεϊμπολίστες όλων των εποχών, με το γήπεδο που αγωνίζεται ο Ήφαιστος να φέρει το όνομά του. Από την Δευτέρα (21/1) θα υπάρχει όμως πλέον και ένα λάβαρο και μία φωτογραφία του, τα οποία θα αποκαλυφθούν λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηφαίστου:

" Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου τιμάει τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά

Σε διάστημα λίγων ημερών η Λήμνος θα υποδεχτεί δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους, αθλητές και προπονητές που πρωταγωνιστούν στην EuroLeague και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα ζήσει μοναδικές στιγμές.

Άλλωστε, αυτός ήταν ένας από τους στόχους του Ηφαίστου όταν ξεκινούσε το ταξίδι του στην κορυφαία κατηγορία. Να βάλει τη «σφραγίδα» του στο ελληνικό μπάσκετ και φυσικά να κάνει χαρούμενο τον κόσμο του, που έχει αγκαλιάσει αυτή τη σημαντική προσπάθεια.
Βέβαια, μία ομάδα που θέλει να έχει λαμπρό μέλλον, δεν θα μπορούσε να ξεχάσει το παρελθόν και τους ανθρώπους που έχουν σημαδέψει τον ελληνικό αθλητισμό, όπως ο Νίκος Σαμαράς ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 4/1/2013, σε ηλικία 42 ετών.

Με αφορμή τη συμπλήρωση έξι χρόνων από εκείνη την τραγική στιγμή κι ενόψει του αγώνα με την ομάδα που φόρεσε τη φανέλα της, η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου θα τιμήσει τη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα βολεϊμπολίστα ο οποίος στα χρόνια τα οποία πέρασε στη Λήμνο, κατάφερε να μεταδώσει στα νέα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος αλλά και του ήθους που τον συνόδευε σε όλη του τη ζωή.

Πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τη Δευτέρα (21/1, 15:30) για την 14η αγωνιστική της Betshop Basket League, θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια του λαβάρου μαζί με τη φωτογραφία του Νίκου Σαμαρά και τη φανέλα του στην Εθνική ομάδα, που θα κοσμούν για πάντα το γήπεδό μας το οποίο φέρει το όνομά του! Ο αγώνας είναι ιστορικός για το νησί μας και καλούμε τους φίλους που έχουν προμηθευτεί εισιτήριο να έρθουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου όλοι μαζί να τιμήσουμε τη μνήμη του «αετού» του ελληνικού βόλεϊ και να χειροκροτήσουμε την ομάδα του Ηφαίστου για τη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ