ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Το... ταξίδι των sold out συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό

Ήφαιστος Λήμνου: Το... ταξίδι των sold out συνεχίζεται με τον Παναθηναϊκό

Ο Ήφαιστος ανακοίνωσε το έβδομο sold out του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στη Λήμνο, καθώς τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό (21/1, 15:30) εξαντλήθηκαν.

Κατάμεστο από φιλάθλους για ακόμη μία φορά θα είναι το "Νίκος Σαμαράς", καθώς τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του Ηφαίστου Λήμνου με τον Παναθηναϊκό (21/1, 15:30) εξαφανίστηκαν.

Ο Ήφαιστος στην 14η "στροφή" της Basket League θα δώσει το έβδομο παιχνίδι του στην Λήμνο και όπως είχε συμβεί στις αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο, τον Κολοσσό, τον ΠΑΟΚ, τον Προμηθέα, την Κύμη και το Λαύριο, το "Νίκος Σαμαράς" θα είναι γεμάτο, καθώς τα εισιτήρια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό εξαντλήθηκαν,

Η ομάδα της Λήμνου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά τους φιλάθλους για την συμπαράστασή τους, ενώ θυμίζουμε πως την Δευτέρα (21/1) ο Ήφαιστος θα τιμήσει τη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.

Η ανακοίνωση του Ηφαίστου αναφέρει:

"Το ταξίδι συνεχίζεται μαζί με τον κόσμο της Λήμνου!

Η Λήμνος μετράει αντίστροφα καθώς σε διάστημα λίγων ημερών ο Ήφαιστος θα φιλοξενήσει δύο από τις κορυφαίες ομάδες της EuroLeague, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό. Η αρχή θα γίνει με τους «πράσινους» τη Δευτέρα (21/1,15:30) για την 14η αγωνιστική της Betshop Basket League και το «Νίκος Σαμαράς» γι’ ακόμα μία φορά θα είναι κατάμεστο. Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας ενημερώνει πώς τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για το έβδομο εντός έδρας παιχνίδι και σας ευχαριστεί για την πολύτιμη στήριξη. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο sold out!!!".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ