ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήφαιστος Λήμνου: Τρέλα για μπάσκετ στο νησί, δεύτερο συνεχόμενο sold out!

Ήφαιστος Λήμνου: Τρέλα για μπάσκετ στο νησί, δεύτερο συνεχόμενο sold out!
EUROKINISSI

Στην Λήμνο "διψάνε" για μπάσκετ και το απέδειξαν για ακόμα μία φορά, με τον Ήφαιστο Λήμνου να ανακοινώνει sold out ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσό για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο Ήφαιστος Λήμνου έχει δώσει ένα διαφορετικό χρώμα στην Basket League . Και ένας από τους λόγους είναι η στήριξη του κοινού του. Όπως έγινε λοιπόν γνωστό, οι φίλαθλοι του Ηφαίστου "διψάνε" για μπάσκετ, με την ομάδα της Λήμνου να ανακοινώνει sold out ενόψει του αγώνα με τον Κολοσσο H Hotels για την 4η αγωνιστική (27/10,15:45)!

Πρόκειται για το δεύτερο sold out για τον Ήφαιστο Λήμνου, αφού το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο (νίκη με 86-64) όταν το "Νίκος Σαμαράς" ήταν και τότε γεμάτο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Δύο ημέρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ηφαίστου Λήμνου με τον Κολοσσό για τη τέταρτη αγωνιστική της Betshop Basket League, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς θα είναι κατάμεστο. Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο sold out!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ