ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήφαιστος - Πανιώνιος: Sold out το πρώτο ματς στην Λήμνο

Ήφαιστος - Πανιώνιος: Sold out το πρώτο ματς στην Λήμνο

Ο Ήφαιστος μετρά αντίστροφα για το πρώτο εντός έδρας ματς του και φίλαθλοι της Λήμνου εξαφάνισαν τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο (15:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Η αντίστροφη μέτρηση για πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του Ηφαίστου Λήμνου στην Basket League έχει αρχίσει και οι φίλαθλοί του εξαφάνισαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (15:45, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο της Μύρινας "Νίκος Σαμαράς" θα είναι γεμάτο από φιλάθλους στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της Basket League, το οποίο θα έχει ξεχωριστή σημασία για την ομάδα της Λήμνου. Ο Ήφαιστος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην έδρα του και θα έχει στο πλευρό του τον έκτο παικτή του, τον οποίο φρόντισε να ευχαριστήσει.

"Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης του Ηφαίστου Λήμνου με τον Πανιώνιο για τη δεύτερη αγωνιστική της Betshop Basket League, τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν και το κλειστό «Νίκος Σαμαράς» θα είναι κατάμεστο στο ιστορικό παιχνίδι για το νησί. Παρακαλούμε όσοι δεν διαθέτουν εισιτήριο να μη βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, ώστε ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για τις υπόλοιπες αναμετρήσεις", αναφέρει η ανακοίνωση του Ηφαίστου.

Ήφαιστος - Πανιώνιος: Sold out το πρώτο ματς στην Λήμνο

Κεντρική φωτογραφία: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ