ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήφαιστος - ΠΑΟΚ: Τρίτο sold out

Ήφαιστος - ΠΑΟΚ: Τρίτο sold out

Ο Ήφαιστος Λήμνου στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (17/11, 15:45) θα έχει για ακόμη μία φορά την συμπαράσταση των φίλων του, καθώς το sold out έγινε.

Ο Ήφαιστος Λήμνου στην 6η "στροφή" της Basket League θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ (17/11, 15:45) και το "Νίκος Σαμαράς" θα είναι κατάμεστο από φιλάθλους.

Η Λήμνος έχει "αγκαλιάσει" τον Ήφαιστο, ο οποίος ετοιμάζεται για το τρίτο του sold out σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Basket League. O Ήφαιστος το μεσημέρι της Πέμπτης (15/11) ενημέρωσε πως είχαν απομείνει μόλις 25 εισιτήρια (!) και απέναντι (και) στον Δικέφαλο η ομάδα της Λήμνου θα έχει στο πλευρό της τον έκτο παίκτη της, όπως άλλωστε είχε συμβεί και στα ματς με τον Πανιώνιο και τον Κολοσσό για την 2η και την 4η αγωνιστική της Basket League. Λίγο αργότερα διατέθηκαν και τα εναπομείναντα ελάχιστα "μαγικά χαρτάκια" κι έτσι έγινε το τρίτο sold out σε ισάριθμα ματς.

"Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ευχαριστεί τον κόσμο που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για την ομάδα και ανανεώνει το ραντεβού για το επόμενο sold out!", ανέφερε η ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ