ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος: Ρήξη μηνίσκου ο Μπρέιζελτον, ψάχνουν παίκτη στην Λήμνο

Ήφαιστος: Ρήξη μηνίσκου ο Μπρέιζελτον, ψάχνουν παίκτη στην Λήμνο

Άσχημα μαντάτα για τον Τάιρον Μπέιζελτον και τον Ήφαιστο, καθώς ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη μηνίσκου και στην Λήμνο αναζητούν πλέον τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του.

Χωρίς τον Τάιρον Μπρέιζελτον για έναν μήνα θα πορευτεί ο Ήφαιστος Λήμνου, καθώς ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο.

Ο Μπρέιζελτον υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου, θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό (21/1), τον Πανιώνιο (26/1) και τον Ολυμπιακό (3/2). Η ομάδα της Λήμνου, όμως, δεν μένει με... σταυρωμένα τα χέρια, καθώς αναζητά τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από τον τραυματισμό του Μπρέιζελτον.

Η ενημέρωση του Ηφαίστου Λήμνου αναφέρει:

"Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηφαίστου Λήμνου, Τάιρον Μπρέιζελτον τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και σε σειρά εξετάσεων από τον γιατρό της ομάδας μας, ορθοπαιδικό χειρουργό Dr. Ανδρέα Καραγιάννη. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν πώς έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση ενώ ο χρόνος της επιστροφής στη δράση υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ