ΜΠΑΣΚΕΤ

Μανωλόπουλος: "Αφιερωμένη η νίκη στον κόσμο της Λήμνου"

Μανωλόπουλος: "Αφιερωμένη η νίκη στον κόσμο της Λήμνου"

Ο Ήφαιστος πέρασε από το Ρέθυμνο και ο Σωτήρης Μανωλόπους αφιέρωσε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας του στους φιλάθλους της Λήμνου.

Ο Ήφαιστος Λήμνου επιβλήθηκε του Ρεθύμνου Cretan Kings και στην 11η "στροφή" της Basket League πήρε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, την οποία ο Σωτήρης Μανωλόπους αφιέρωσε στους φίλους της ομάδας του.

"Θα ήθελα να αφιερώσω την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ομάδας μας στον κόσμο της Λήμνου γιατί μας έχει στηρίξει πολύ. Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε sold – out ενώ μας στηρίζει καθημερινά", τόνισε αρχικά ο προπονητής της ομάδας της Λήμνου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στο παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά και σωματικά και πνευματικά. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα πριν το ματς. Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα. Θέλω όμως να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο που ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Δεν τα παράτησε ποτέ παρά τις μεγάλες διαφορές που είχαμε. Μας πίεσε πολύ και μας οδήγησε στο να κάνουμε λάθη. Έδειξε ότι είναι μία πολύ δουλεμένη ομάδα και ανταγωνιστική που δεν τα παρατάει ποτέ και θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ