ΛΗΜΝΟΣ

Μπούμπουρας: "Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός δεν μπορούν να κουμαντάρουν δώδεκα"

BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINIISSI)
BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINIISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βέλη κατά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ηφαιστου Λήμνου, Σπύρος Μπούμπουρας.

Οσα συνέβησαν στην τελευταία αγωνιστική της Basket League 2018/19 , έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Και ο Σπύρος Μπούμπουρας, ο πρόεδρος του νεοφώτιστου Ηφαιστου Λήμνου, είχε κάθε λόγο να είναι ενοχλημένος, έστω κι αν η δική του ομάδα δεν είχε κάποια συνέπεια, με αποτέλεσμα να ξεσπαθώσει εναντίον του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που " πρέπει να πράττουν σκεπτόμενοι και τις υπόλοιπες ομάδες".

ο πράγμα έχει φτάσει σε σημείο ντροπής. Εγώ θα μιλήσω σαν "μικρή" ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να παίζουμε στο παιχνίδι των μεγάλων. Σέβομαι την ιστορία των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, αλλά δεν γίνεται να επηρεάζουν όλες τις ομάδες. Σήμερα δεν έγινε ένα παιχνίδι που επηρέαζε την κατηγορία. Δεν ήμουν εγώ στη θέση τους, μπορεί να είμαι στην επόμενη φορά. Πρέπει να παρέμβει κάποιος, το κράτος, δεν ξέρω ποιος. Δεν είναι πράγματα αυτά", είπε ο Μπούμπουρας, αναφερόμενος και στον υποβιβασμό του Λαυρίου, λόγω της απόφασης του Παναθηναϊκού να μην κατέβει στο ματς με την Κύμη.

" Κάναμε ένα συμβούλιο, δεν πάρθηκε κάποια απόφαση και μετά από δύο ημέρες είδαμε ό,τι είδαμε. Θα πει κάποιος δικαίωμα του Παναθηναϊκού, αλλά επηρεάζεται όλο το πρωτάθλημα. Μένει η απορία, τι γίνεται, για ποιο λόγο βρισκόμαστε εδώ και προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για τον τόπο μας και το ελληνικό μπάσκετ και πάμε πιο πίσω. Πρέπει να αλλάξει κάτι. Είδα διάθεση από όλες τις ομάδες για αλλαγές, αλλά πρέπει να μην παίρνουμε αποφάσεις, όπως οι σημερινές. Δεν γίνεται αυτές οι ομάδες να λένε δεν κατεβαίνω και τέλος. Πρέπει να σεβαστούν ότι συμμετέχουν στο πρωτάθλημα κι επηρεάζουν τους υπόλοιπους. Οι δύο δεν μπορούν να κουμαντάρουν τους 12. Έχουν κι αυτοί τα δίκια τους, αλλά πρέπει να πράττουν σκεπτόμενοι και τις υπόλοιπες ομάδες" κατέληξε.

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ