ΛΗΜΝΟΣ

Ο Ήφαιστος Λήμνου συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία

Ο Ήφαιστος Λήμνου συμμετείχε σε εθελοντική αιμοδοσία

Σε πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας συμμετείχε ο Ήφαιστος Λήμνου την Πέμπτη (14/11), την ώρα που απομένουν λίγα μόλις εισιτήρια διαθέσιμα για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη σε δύο μέρες (16/11, 15:45).

Ο Ήφαιστος Λήμνου συνεχίζει να δείχνει το κοινωνικό πρόσωπό του, συμμετέχοντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά σε πρόγραμμα εθελοντικής αιμοδοσίας. Αντιπροσωπεία της ομάδας αποτελούμενη από τον team manager, Μάρκο Κολώκα, τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον σέντερ, Γιώργο Διαμαντάκο και τον υπάλληλο της ΚΑΕ, Χρήστο Τζάτζαλο, βρέθηκε την Πέμπτη (14/11) στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, για να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώθηκε.

Ο νησιωτικός σύλλογος δεν μένει μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό, προσπαθώντας με κάθε τρόπο να δείξει ότι ο αθλητισμός και η κοινωνία είναι δύο έννοιες ταυτόσημες.

Εξάλλου, δύο μέρες πριν από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη (16/11, 15:45), λίγα είναι τα εισιτήρια που έχουν μείνει διαθέσιμα για τον κόσμο της ομάδας. Μετά από τρεις εβδομάδες... απουσίας από το "Νίκος Σαμαράς", οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου θα αγωνιστούν ξανά μπροστά στο κοινό τους.

View this post on Instagram

Ο Ήφαιστος Λήμνου στηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία και όσους έχουν ανάγκη! Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου δείχνει με τον καλύτερο τρόπο το κοινωνικό της πρόσωπο, συνεισφέροντας όπου υπάρχει ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε εμπράκτως την εθελοντική αιμοδοσία. Για δεύτερη διαδοχική χρονιά, αντιπροσωπεία της ομάδας μας αποτελούμενη από τον team manager, Μάρκο Κολώκα, τον προπονητή, Σωτήρη Μανωλόπουλο, τον σέντερ, Γιώργο Διαμαντάκο και τον υπάλληλο της ΚΑΕ, Χρήστο Τζάτζαλο, βρέθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λήμνου, για να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία. Η οικογένεια του Ηφαίστου Λήμνου θα συνεχίσει αυτές τις δράσεις κάνοντας περήφανη τη Λήμνο κι εκτός παρκέ. #ifaistoslimnoubc #limnos #care

A post shared by Ifaistos Limnou BC (@ifaistoslimnoubc) on

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ