ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σφαιρόπουλος: "Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην άμυνα"

Σφαιρόπουλος: "Να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο στην άμυνα"
EUROKINISSI

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έκλεισε θέση για το Final 4 του πρωταθλήματος Ισραήλ κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του τόσο για το θετικό αποτέλεσμα αλλά και για την αμυντική προσπάθεια των παικτών του.

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Μακάμπι Τελ Αβίβ στην προημιτελική σειρά με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Μετά το Game 3, στο οποίο η "ομάδα του λαού" έκανε το 3-0 κι εξασφάλισε την πρόκριση της στο Final 4, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τα όσα είδε από τους παίκτες του στο παρκέ.

"Ξέραμε ότι θα μπουν επιθετικά, αλλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε δυνατή άμυνα. Παίξαμε καλά και στην επίθεση και κάναμε το παιχνίδι εύκολο για εμάς. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε έτσι γιατί η άμυνα είναι αυτή που κερδίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Έχουμε καιρό να ξεκουραστούμε αλλά παράλληλα θα ετοιμαστούμε για το Final 4. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για τις νίκες αλλά και για τον τρόπο που έπαιξαν στη διάρκεια της σειράς. Παίξαμε τρία ματς και δείξαμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα.

Είχαμε κίνητρο και ήμασταν συγκεντρωμένοι για να τελειώσουμε τη σειρά. Αυτός ο συνδυασμός μας οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα. Τώρα έχουμε μπροστά μας 12 ημέρες. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε", ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ