ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σφαιρόπουλος: "Ο Ολυμπιακός επέλεξε το τολμηρό μονοπάτι"

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τοποθετήθηκε για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε τις διαφορές που παρατηρεί ανάμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε αυτό του Ισραήλ.

Ο κόουυτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος, κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές που παρατηρεί ανάμεσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και σε αυτό του Ισραήλ, ενώ εξέφρασε την άποψή του για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

"Ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό και ξέρω ότι αυτές οι καταστάσεις γίνονται όλη την ώρα και όχι μόνο αυτή τη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χρησιμοποίησαν διάφορους τρόπους για να βρουν μία λύση, αλλά δεν έγινε τίποτα, επέλεξαν το τολμηρό μονοπάτι" ανέφερε ο Σφαιρόπουλος στα ΜΜΕ του Ισραήλ.

Αναφορικά με τις διαφορές στα δύο πρωταθλήματα, ισχυρίστηκε: " Δεν ξέρω ακόμη τη φιλοσοφία και πως λειτουργούν τα πράγματα. Δεν είμαι πολύ χρόνο εδώ για να σχολιάσω το ζήτημα. Ακόμη μαθαίνω τη λίγκα. Νομίζω συνολικά ότι τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα οι ομάδες ζητούν περισσότερο ίσες ευκαιρίες. Πρέπει να είμαστε εξυπνότεροι και να σκεφτούμε πώς θα βελτιώσουμε το μπάσκετ, γιατί η βιομηχανία χρειάζεται αλλαγλες. Το μπάσκετ θα πρέπει να πηγαίνει μπροστά και στο τέλος θα πρέπει να βρεθούν νέα ιδέες, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ