ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Ανακοίνωσε Ρίον Μπράουν ο Προμηθέας

Miami's Rion Brown (15) reacts after dunking against North Carolina State during the first half of a second round NCAA college basketball game at the Atlantic Coast Conference tournament in Greensboro, N.C., Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Gerry Broome)
AP Photo/Gerry Broome AP PHOTO/GERRY BROOME

Παίκτης του Προμηθέα θα είναι τη νέα σεζόν ο Ρίον Μπράουν όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Πάτρας.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν χθες (19/7) σχετικά με την προσπάθεια του Προμηθέα να αποσπάσει την υπογραφή του Ρίον Μπράουν επιβεβαιώθηκαν και την σεζόν 2018/19 ο Αμερικανός γκαρντ θα φοράει την φανέλα της ομάδας.

Την είδηση έκανε γνωστή η ομάδα της Πάτρας μέσω ανακοίνωσης, καλωσορίζοντας το νέο παίκτη της ομάδας.

Ο Μπράουν αποτελεί το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα του Προμηθέα μετά τους Δημήτρη Κατσίβελη, Λεωνίδα Κασελάκη, Τόνι Μέιερ και Μιχάλη Τσαϊρέλη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Rion Brown και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο Ρίον Μπράουν, γεννημένος στη Georgia των ΗΠΑ την 3/9/1991, αγωνίζεται ως guard κι έχει ύψος 1,98.

Μετά την αποφοίτησή του απο το Miami University, ήρθε στην Ευρώπη, όπου αγωνιστηκε κατα σειράστο Βέλγιο (Μπρουσέλ, 2014-15 & 2015-16),στο Ισραήλ (Χάποελ Τελ Αβίβ, 2014-15), στην Φινλανδία (Κατάγια, 2016-17) ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Γαλλία με τα χρώματα της JDA Dijon Basket , με την οποία είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ".

Διαβάστε εδώ όλο το μεταγραφικό παζάρι της Basket League .

AP Photo/Gerry Broome

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ