ΜΠΑΣΚΕΤ

Απίθανο ημίχρονο από τον Τερέλ Παρκς του Προμηθέα Πάτρας!

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Από την πόρτα της εξόδου, στην καθιέρωση, ο Τερέλ Παρκς τα έζησε όλα στον Προμηθέα Πάτρας. Το απόγευμα του Σαββάτου (24/11) έγραψε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης απέναντι στην Κύμη. Στο πρώτο μέρος του αγώνα!

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχε ετοιμάσει τα πράγματά του για να αποχωρήσει από την ομάδα. Κι εκεί που βρισκόταν στην... παράδοση των κλειδιών, είδε τον βασικό σέντερ του Προμηθέα να τραυματίζεται. Ο Τερέλ Παρκς έμεινε στην Πάτρα για να βοηθήσει τους Αχαιούς στο τρομερά δύσκολο πρόγραμμά που είχαν να αντιμετωπίσουν στην πρώτη σεζόν της ιστορίας τους στην Ευρώπη και πλέον και οι δύο πλευρές αισθάνονται τυχερές και δικαιωμένες για τη συνεργασία τους.

Απέναντι στην Κύμη, στο ματς για την 7η αγωνιστική της Basket League, ο Αμερικανός σέντερ έκανε μια ασύλληπτη εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Έμεινε στο παρκέ για 14:44, σκόραρε 19 πόντους με 8/8 δίποντα και 3/5 βολές, μάζεψε 4 αμυντικά και 4 επιθετικά ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ, έκλεψε μια μπάλα, κέρδισε τέσσερα φάουλ και συγκέντρωσε 30 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης. Όλα αυτά πριν το ημίχρονο στο οποίο ο Προμηθέας έχτισε διαφορά 29 πόντων (54-25).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ