ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Από τον Προμηθέα, στο Ολντ Ντομίνιον με υποτροφία ο Καραΐσκος

Από τον Προμηθέα, στο Ολντ Ντομίνιον με υποτροφία ο Καραΐσκος
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Καραΐσκος του Προμηθέα, ένας από τους καλύτερους ψηλούς της γενιάς του (2001) στο ελληνικό μπάσκετ, θα συνεχίσει την καριέρα του στο NCAA και το Ολντ Ντομίνιον με πλήρη υποτροφία.

Ο Δημήτρης Καραΐσκος (18 χρονών, 2.07 μέτρα, σέντερ) αποδέχθηκε πρόταση για υποτροφία από ομάδα του NCAA και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο Κολεγιακό πρωτάθλημα.

Ο νεαρός σέντερ αποδέχθηκε την πρόταση του Ολντ Ντομίνιον - στο οποίο βρίσκεται την τελευταία διετία και ο Άλφης Πιλάβιος - και θα αποχωρήσει από τον Προμηθέα προκειμένου να συνδυάσει το μπάσκετ με τις σπουδές του.

Ο Καραΐσκος είναι ένας από τους καλύτερους ψηλούς της γενιάς του στην χώρα μας μαζί με τους Ανδρέα Τσουμάνη, Θωμά Ζευγάρα του Ολυμπιακού και του Κωνσταντίνου Καδρα του Περιστερίου. Ήταν μέλος της Εθνικής U16 που κατέκτησε τον τίτλο στο Eurobasket B' Κατηγορίας το 2017 και τα τελευταία χρόνια ανήκει στον Προμηθέα. Ο νεαρός σέντερ έχασε ολόκληρη την φετινή σεζόν λόγω μίας ρήξης χιαστού που υπέστη σε μία από τις πρώτες προπονήσεις του Προμηθέα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Καραΐσκος είναι ο δεύτερος Έλληνας παίκτης γεννημένος το 2001 που θα αγωνίζεται στο NCAA την επόμενη σεζόν. Ο πρώτος είναι ο - συμπαίκτης του στο Eurobasket U16 του 2017 - Άρης Σωτηρίου του Παναθηναϊκού, ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες αποδέχθηκε την υποτροφία που του πρόσφερε το Κολέγιο του Τέξας Α&M.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ