ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Έπιασαν δουλειά στον Προμηθέα

Έπιασαν δουλειά στον Προμηθέα

Ο Προμηθέας Πάτρας έκανε την πρώτη του συνάντηση και τις εργομετρικές μετρήσεις ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, η οποία αρχίζει την Δευτέρα (20/8).

Σήκωσαν μανίκια στην Πάτρα... Ο Προμηθέας πραγματοποίησε το Σάββατο (18/8) την πρώτη του συνάντηση ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία θα αρχίσει την Δευτέρα (20/8). Η αρχή έγινε με τις καθιερωμένες εργομετρικές μετρήσεις στο γυμναστήριο «Δημ. Τόφαλος».

Στο πλαίσιο της πρώτης ημέρας έγιναν μετρήσεις σωματομετρικών χαρακτηριστικών, δηλαδή δύναμης, κινητικότητας και ελαστικότητας. Οι μετρήσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή με έλεγχο αλτικότητας, ταχύτητας, εκρηκτικότητας και αερόβιας αντοχής.

Ο εργομετρικός έλεγχος γίνεται από την επιστημονική ομάδα του Προμηθέα, η οποία αποτελείται από τον γυμναστή Κώστα Λαψάνη, τον γιατρό Ανδρέα Παπαδόπουλο, τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή Παναγιώτη Χαλκιόπουλο και τους βοηθούς του, Αντώνη Αντωνιάδη, Χρήστο Παπαδόπουλο, καθώς και τον γυμναστή της παιδικής και εφηβικής ομάδας, Παναγιώτη Σταυρόπουλο.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ