ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου"

Γιατράς: "Ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου"

Ο Μάκης Γιατράς, εμφανώς ευτυχισμένος από την ιστορική πρόκριση του Προμηθέα στους τελικούς της Basket League, μίλησε για τον Προμηθέα, τους παίκτες του και όσα έγιναν με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο Προμηθέας μόλις είχε πετύχει τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του, κατακτώντας την πρόκριση στους τελικούς της Basket League , και ο Μάκης Γιατράς δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του στη συνέντευξη Τύπου. Ούτε φυσικά το πόσο μουσκεμένος ήταν από το μπουγέλο που είχε δεχτεί προηγουμένως στα αποδυτήρια του Προμηθέα από τους παίκτες του...

" Καλησπέρα, πρώτα απ' όλα συγγνώμη για την αμφίεση, έκανα το λάθος και πήγα στα αποδυτήρια. Είμαστε ευτυχισμένοι. Γενικά στη σειρά παίξαμε καλύτερα από την ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Τι να πω, δεν ξέρω τι να πω... Είμαι ευλογημένος από τον Θεό που ζω αυτές τις στιγμές με τον Προμηθέα. Οι παίκτες είναι παλικάρια! Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ. Εμείς θα πάμε να χαρούμε τον τελικό. Ακούγεται σαν ψέμα αλλά... ναι, ο Προμηθέας είναι στον τελικό", είπε αρχικά ο Μάκης Γιατράς, που όταν ρωτήθηκε για το εάν αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, αποκρίθηκε:

" Ποια καριέρα μου; Με δουλεύεις; Δυο χρόνια είμαι στην Α1. Είμαι προπονητής 24 χρόνια βέβαια... Είναι η σημαντικότερη στιγμή στην ιστορία του Προμηθέα, που είναι καινούρια ομάδα, έχει 30 χρόνια ζωής, πριν από 5 χρόνια ήμασταν στο τοπικό και τώρα είμαστε στους τελικούς της Basket League. Στον Προμηθέα γίνεται μεγάλη προσπάθεια, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δίνουν τα πάντα για την ομάδα και αγαπούν την ομάδα. Δεν έχουμε επαγγελματίες παράγοντες και εγώ δεν είμαι επαγγελματίας προπονητής. Λειτουργούμε με το συναίσθημα, την καρδιά μας, την ψυχή μας", τόνισε ο προπονητής του Προμηθέα.

Αναφορικά με τα γεγονότα που έγιναν μετά το πρώτο παιχνίδι και την υποδοχή της ΑΕΚ, ο Γιατράς δήλωσε: " Ο φόβος δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο μου. Υπάρχει ο σεβασμός, η ταπεινοφροσύνη, όχι ο φόβος. Έγιναν κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την ΑΕΚ και τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ομάδα. Η ΑΕΚ δεν είναι 10-20 άτομα, δεν είναι αυτοί ο λαός της ΑΕΚ. Μετά το πρώτο παιχνίδι κάποια παιδιά της ΑΕΚ με έβαλαν σε μία σελίδα στο Facebook και άρχισαν να με βρίζουν.

Κάτι ειπώθηκε για εισαγγελέα, "μην βρίζετε γιατί θα πάει σε εισαγγελέα", και εγώ έγραψα: "Παιδιά, δεν παίζει εισαγγελέας. Εσείς κοιτάτε την ομάδα σας, κι εγώ τη δική μου. Αυτό άλλαξε και μετά είχα πολλά θετικά σχόλια. Η ΑΕΚ έχει ιστορία. Το είπα και το ξαναλέω. Όταν κάνω δηλώσεις, θα είναι καλό να γράφετε αυτά που λέω. Να μην βάζετε επικεφαλίδες, εάν είμαι ταβερνιάρης, εάν τρώω κοκορέτσι ή κοντοσούβλι. Ο Λούκα Μπάνκι είναι μεγάλος προπονητής και με έχει επηρεάσει από τότε που ήταν στη Σιένα. Αυτό είναι το μπάσκετ, γι αυτό ρωτήστε με".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ