ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Σήμερα νίκησε το μπάσκετ, πρωταθλητές οι παίκτες μου"

Γιατράς: "Σήμερα νίκησε το μπάσκετ, πρωταθλητές οι παίκτες μου"

Ο Μάκης Γιατράς εκθείασε τον κόσμο της Πάτρας για την εικόνα που παρουσίασε ο δεύτερος τελικός της Basket League και χαρακτήρισε "πρωταθλητές" τους παίκτες του Προμηθέα.

Όσο ανταγωνιστικός κι αν ήταν ο Προμηθέας , δεν κατόρθωσε να απειλήσει τον Παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της Basket League . Ο Μάκης Γιατράς αισθάνθηκε πάντως υπερήφανος για δύο πράγματα στη συνέντευξη Τύπου. Για τον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του στον δεύτερο αγώνα και την εικόνα που παρουσίασε το "Δημήτρης Τόφαλος".

" Καταρχήν, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη δίκαιη νίκη. Ο κόσμος σήμερα ήταν καταπληκτικός και η ατμόσφαιρα αντάξια ενός αγώνα γιορτή για το μπάσκετ. Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη σήμερα, γιατί νίκησε το μπάσκετ. Προσπαθήσαμε να κοιτάξουμε τον Παναθηναϊκό στα μάτια, όμως βρήκαμε τον αντίπαλό μας σε εξαιρετική κατάσταση και τρομερά φορμαρισμένο. Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Δεν κερδίσαμε μεν το παιχνίδι, όμως κερδίσαμε αυτό που είδατε σήμερα στο γήπεδο. Πάμε, πλέον, στο ΟΑΚΑ για τον τρίτο τελικό", τόνισε αρχικά ο Μάκης Γιατράς.

Ο προπονητής του Προμηθέα είπε ακόμα για το σημερινό παιχνίδι: " Αισθάνομαι ότι πρωταθλητές είναι οι παίκτες μου. Εγώ νιώθω ευτυχισμένος, ευλογημένος και υπερήφανος. Είδα την γυναίκα μου σήμερα στο γήπεδο, νέα παιδιά, τους φίλους τους, παλιούς μου συμπαίκτες, ανθρώπους που ήρθαν από άλλες πόλεις για να μας δουν. Αυτό λέει πολλά. Νιώθω κουρασμένος μετά από τόσα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέσα στην σεζόν. Προσωπικά αυτό δεν το έχω ξανακάνει. Έχουμε παίξει τόσα παιχνίδια φέτος. Τα παιδιά, πάντως, πήραν ενέργεια από τον κόσμο και έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, παρότι δεν ήρθε η νίκη".

ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΗΣ

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε και ο Χρήστος Σαλούστρος. " Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Προσπαθήσαμε να τον ανταμείψουμε, θα πάμε να απολαύσουμε το τρίτο παιχνίδι", είπε αρχικά ο φόργουορντ του Προμηθεά. " Στο ΟΑΚΑ ήμασταν κουρασμένοι, το σώμα δεν άντεχε. Έχουμε παίξει 7-8 ματς σε διάστημα 12 μερών. Υπάρχει διαφορά αλλά και διαφορά κλάσης με τον Παναθηναϊκό. Το ότι έχουμε φτάσει εδώ είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ