ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Γιατράς: "Σταθερά βήματα για να μην τσακιστούμε"

Γιατράς: "Σταθερά βήματα για να μην τσακιστούμε"

Ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, μίλησε στον Sport24Radio 103,3 για την πρόκριση της πατρινής ομάδα στους τελικούς της Basket League.

Πριν από πέντε χρόνια ο Προμηθέας έπαιζε playoffs ανόδου στην Γ' Εθνική. Πλέον θα παίξει στους τελικούς της Basket League και ο συνδετικός κρίκος της ομάδας από την Πάτρα, ο Μάκης Γιατράς, μίλησε λίγη ώρα μετά την λήξη του πέμπτου ημιτελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ιστορική επιτυχία στον Χάρη Σταύρου και στον Sport24 Radio 103,3.

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά ο Μάκης Γιατράς:

Για την πρόκριση στους τελικούς της Basket League με 3-2 νίκες επί της ΑΕΚ στους ημιτελικούς:

" Είναι μια μεγάλη στιγμή, μια ιστορική στιγμή. Είμαστε ευτυχισμένοι που μια επαρχιακή ομάδα έφτασε στους τελικούς της Basket League. Μπορεί να είναι αποτέλεσμα συγκυριών, αλλά η ομάδα μου έκανε μεγάλη προσπάθεια. Ήρθε να κερδίσει μια μεγάλη ομάδα με μειονέκτημα έδρας. Είμαστε περήφανοι. Είμαστε ευτυχισμένοι. Πάμε για το επόμενο".

Για το αν είχε στο μυαλό του τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το πρώτο παιχνίδι της σειράς:

"Αν δεν πίστευα ότι θα τα καταφέρναμε, δεν θα ήμασταν εδώ σήμερα για να κερδίσουμε. Σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι, ήταν αυτοκτονία. Και σήμερα πήγαμε και πάλι να αυτοκτονήσουμε, αλλά πιστεύαμε στη νίκη και ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η σειρά πήγε στα πέντε παιχνίδια. Είχαμε τη διάθεση, την ποιότητα, ήμασταν καλύτεροι από την ΑΕΚ στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια και κερδίσαμε δίκαια".

Για τους τελικούς με τον Παναθηναϊκό:

"Θέλω να χαρούμε τα παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με μεγάλο προπονητή και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας. Εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να χαρούμε τα παιχνίδια και ό,τι γίνει".

Για το κατά πόσο την επόμενη χρονιά το επίπεδο του Eurocup θα βοηθήσει τον Προμηθέα στο να γίνει πιο αποτελεσματικός στην Basket League:

"Κάθε χρόνο πάμε παραπάνω από ότι πιστεύουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να συνδυάσουμε την Ευρώπη με το πρωτάθλημα. Όταν πηγαίνεις κάθε φορά και παραπάνω υπάρχει ο κίνδυνος να τσακιστείς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε σταθερά βήματα. Έχουμε τα παιδιά των ακαδημιών, τα οποία είναι εξαιρετικά θα εντάξουμε στην ομάδα και θα τα δείτε και από εκεί και πέρα βήμα βήμα και θα δούμε που θα φτάσουμε".

Ακούστε όλες τις δηλώσεις του Μάκη Γιατρά στον Sport24 Radio 103,3:

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ