ΜΠΑΣΚΕΤ

Η αποκάλυψη του Τσαϊρέλη: "Η κουβέντα του Λιόλιου τα άλλαξε όλα"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην Πάτρα δεν έχουν ξεχάσει την εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι (στη δεύτερη αγωνιστική της Basket League), όμως μια ατάκα του μεγαλομετόχου του Προμηθέα ήταν αρκετή για να σταθούν άπαντες στα πόδια τους.

Η νίκη επί του Παναθηναϊκού και η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας δεν κατακτήθηκαν, όμως στην Πάτρα δεν τα έβαψαν μαύρα. Το πρωί της Τρίτης (6/11) θα ξεκινήσουν το ταξίδι για το Στρασβούργο, όπου το βράδυ της Τετάρτης θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα για το Basketball Champions League, με καλή ψυχολογία παρά τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών που έχουν πλήξει τους παίκτες του Μάκη Γιατρά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό , ο Μιχάλης Τσαϊρέλης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που δεν γνώριζε ο πολύς κόσμος, ένα περιστατικό που κράτησε συσπειρωμένους άπαντες στον Προμηθέα.

" Μετά το ματς με το Περιστέρι (εντός έδρας ήττα) ήρθε ο μεγαλομέτοχος και μας είπε ότι δεν τον νοιάζει αν κερδίζουμε ή όχι. Τον ενδιέφερε ότι δεν χαμογελούσαμε. Ήταν κάτι που άκουσα για πρώτη φορά. Μας βοήθησε πολύ για να βγούμε από τη λακούβα. Δεν ξέρουμε που μπορούμε να φτάσουμε, η αρχή έγινε πέρυσι, φέτος τα πράγματα πηγαίνουν καλά, θα δούμε... Έχουμε τρομερό κλίμα κι όποιος είναι έξω από την ομάδα, δεν μπορεί να το καταλάβει" υποστήριξε ο Έλληνας ψηλός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ