ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Λάνγκστον Χολ: Ο "μοιραίος" έγινε "ωραίος"

Λάνγκστον Χολ: Ο "μοιραίος" έγινε "ωραίος"
EUROKINISSI

Ο Λάνγκστον Χολ είχε την ευκαιρία να δώσει τη νίκη στον Προμηθέα στον 1ο αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε. Στον δεύτερο αγώνα φρόντισε να εξιλεωθεί με μία τεράστια εμφάνιση.

Ο Λάνγκστον Χολ έκανε το δρομολόγιο από “μοιραίος” σε “ωραίος” μέσα σε μερικά 24ωρα. Από μοιραίος στον πρώτο αγώνα της σειράς των ημιτελικών της Basket League με την ΑΕΚ έγινε... ωραίος στον δεύτερο αγώνα. Και δεν ήταν εύκολο.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν αυτός που είχε την ευκαιρία να υπογράψει το σπουδαίο “διπλό” του Προμηθέα στον πρώτο ημιτελικό (29/5). Με το σκορ στο 82-82, πήρε το κρισιμότερο σουτ του αγώνα με 6 δευτερόλεπτα να μένουν για το φινάλε, ωστόσο με τον Ντιλρόι Τζέιμς να τον μαρκάρει η επιλογή του δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Το σουτ ήταν κακό και άστοχο.

Η συνέχεια ήταν ακόμα χειρότερη, αφού η ΑΕΚ έβγαλε τον αιφνιδιασμό, με τον Τζόρνταν Θίοντορ να κερδίζει φάουλ και με 1/2 βολές να κάνει το 83-82. Ο Προμηθέας είχε ακόμα μία ευκαιρία, ωστόσο με ελάχιστο χρόνο να μένει για το τέλος, ο Σαντ-Ρος διάβασε σωστά την κομπίνα των Πατρινών και έκοψε την πάσα του Χολ, σφραγίζοντας τη νίκη της ΑΕΚ . Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχασε μία μεγάλη ευκαιρία και ο Αμερικανός γκαρντ ήταν ο μοιραίος παίκτης. Στον δεύτερο ημιτελικό αυτό θα άλλαζε.

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ

Ο Χολ ήξερε ότι έπρεπε να εμφανιστεί διαφορετικός στον δεύτερο αγώνα της σειράς. Έχοντας μείνει στους 5 πόντους με 2/5 σουτ στον πρώτο αγώνα, έπρεπε να βρει έναν τρόπο να αντιδράσει. Φρόντισε έτσι σχεδόν από το ξεκίνημα του αγώνα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του έδωσε η άμυνα της ΑΕΚ, τιμωρώντας συνεχώς την “Ένωση”.

Με τον Τζόρνταν Θίοντορ να έχει επωμιστεί στην αρχή το μαρκάρισμά του και την ΑΕΚ να επιλέξει να τον μαρκάρει με drop άμυνα στο Πικ εν Ρολ (ο ψηλός που αμυνόταν δηλαδή έκανε λίγα βήματα πίσω, με τον προσωπικό αντίπαλο του Χολ να καλείται να σπάσει το σκριν) ο Χολ βρήκε τα σουτ που έψαχνε για να βρει ρυθμό. Όταν η άμυνα της ΑΕΚ άλλαξε ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε πλέον αυτοπεποίθηση, τιμωρώντας τους “κιτρινόμαυρους”, ολοκληρώνοντας τελικά τον αγώνα με 19 πόντους με 5/6 τρίποντα, 1/2 δίποντα, 2/2 βολές και 3 ασίστ σε 22 λεπτά συμμετοχή, οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 74-65 . Ούτε καν η είσοδος οπαδού στο παρκέ δεν του χάλασε τον ρυθμό .

όταν είχε 20 πόντους και 11 ασίστ στη νίκη του Προμηθέα με 101-95 επί του Κολοσσού .

Η αλήθεια είναι ότι η φετινή σεζόν ήταν δύσκολη για τον Χολ, αφού ταλαιπωρήθηκε από διάφορους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα να μην έχει την παρουσία που ήθελε. Σταδιακά ωστόσο έδειξε να βρίσκει πατήματα, συμπληρώνοντας ιδανικά την γεμάτη περιφερειακή γραμμή του Προμηθέα. Στον δεύτερο αγώνα της σειράς έδειξε ξανά γιατί είναι σημαντικός για τους Πατρινούς. Πλέον ελπίζει ότι και στον τρίτο ημιτελικό με την ΑΕΚ θα είναι εξίσου καλός.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ