ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Με τη βούλα στον Προμηθέα ο Κασελάκης

Με τη βούλα στον Προμηθέα ο Κασελάκης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Προμηθέας ανακοίνωσε την τρίτη μεταγραφική του προσθήκη στο πρόσωπο του Λεωνίδα Κασελάκη, που επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από δύο χρόνια στο Καζακστάν (VIDEO).

Οι υπογραφές έπεσαν και με τον Λεωνίδα Κασελάκη. Ο Προμηθέας συνεχίζει με μεθοδικότητα την ενίσχυσή του ενόψει των διπλών υποχρεώσεων που θα έχει την επόμενη χρονιά λόγω της συμμετοχής του και στο Basketball Champions League, προχωρώντας στην απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη, με τον οποίον είχε συμφωνήσει προφορικά πριν από μερικές ημέρες.

Τις προηγούμενες ημέρες ο σύλλογος της Πάτρας είχε ανακοινώσει την απόκτηση άλλων δύο παικτών, του Μιχάλη Τσαϊρέλη από τον Άρη και του Τόνι Μέιερ από το Λαύριο. Ο Προμηθέας έχει ανανεώσει επίσης τη συνεργασία του και με έναν από τους περσινούς ξένους του, τον Οκτάβιους Έλις .

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" H KAE Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Συλλόγου.

Ο γεννημένος την1ηΙουνίου 1990 στον Χολαργό Αττικής,ύψους2.01, forward είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ελλάδας, κι έχει κατακτήσει το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Εφήβων (2008) και την Εθνική Νέων (2009), και το αργυρό με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο (2009) και την Εθνική Νέων στο Πανευρωπαϊκό (2010). Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Αμαρουσίου κι έχει αγωνιστεί σε Ηλυσιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Νέα Κηφισιά (όπου αναδείχθηκε πιο βελτιωμένος παίκτης στην Basket League to 2016) και Αστάνα, με την οποία αγωνίστηκε στην VTB League και στις εγχώριες διοργανώσεις,στο Καζακστάν, όπου κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο τόσο το 2017, όσο και το 2018).

Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο 2017-18 ο Λεωνίδας Κασελάκης αγωνίστηκε στην Αστάνα και κατέκτησε αήττητος το νταμπλ στο Καζακστάν. Στην δυνατή VTB United League είχε 11.3 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο, αγωνιζόμενος 30 λεπτά ανά αγώνα και ήταν 1σε λεπτά συμμετοχής, 2ριμπάουντερ και 3σκόρερ της ομάδας του".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ